To gazzetta.gr δημιουργεί την ελληνική ψηφιακή έδρα του τένις

Gazzetta team
To gazzetta.gr δημιουργεί την ελληνική ψηφιακή έδρα του τένις
Το τένις έχει πλέον την δική του ξεχωριστή θέση στο gazzetta.gr με rankings, στατιστικά και φυσικά κάλυψη του παγκόσμιου και ελληνικού τένις.

Ρότζερ Φέντερερ. Ράφαελ Ναδάλ. Νόβακ Τζόκοβιτς. Σερένα Γουίλιαμς. Ναόμι Οσάκα. Καρολίνα Πλίσκοβα. Σιμονα Χάλεπ.

Κυρίως όμως Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Ο νούμερο 6 στον κόσμο στους άντρες και η νούμερο 29 στις γυναίκες αύξησαν το ελληνικό κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για το τένις. Για ένα άθλημα που όλοι μας είχαμε παρακολουθήσει. Αλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότεροι και κάποιοι φανατικά.

Ομως ο Στέφανος και η Μαρία ήταν αυτοί που μας έκαναν να ψάχνουμε το πρόγραμμα για τον επόμενο αγώνα τους. Να χαρούμε με τις επιτυχίες τους, να μάθουμε τα rankings στο τένις, τα υπόλοιπα τουρνουά του κόσμου εκτός από τα τέσσερα μεγάλα.



Η «έκρηξη» του Τσιτσιπά το 2018 σε συνδυασμό με την σταθερή πορεία της Σάκκαρη ήταν το ερέθισμα για να δημιουργήσουμε στο gazzetta.gr μια ψηφιακή πύλη που φιλοδοξεί να στεγάσει το τένις και να καλύψει κάθε πτυχή της δρασης του αθλήματος.

Κι αυτό που μπορείτε να βρείτε από σήμερα, μία μέρα πριν αρχίσει το Roland Garros, είναι η ελληνική ψηφιακή έδρα του τένις. Μία «έδρα» στην οποία μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα ό,τι ψάχνετε. Από τα rankings σε ATP και WTA μέχρι και τα στατιστικά των παικτών.

Φιλοδοξία μας με αυτή τη νέα ενότητα, την ελληνική ψηφιακή έδρα του τένις, είναι να την εμπλουτίσουμε κάθε μέρα που περνάει με όλα τα καλά για το διεθνές και το ελληνικό τένις.

Καθημερινά θα γίνεται καλύτερη και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη αφορμή για να βγούμε στον «αέρα» από το Roland Garros.

 

Τελευταία Νέα