Ο Μάρεϊ ίσως επιστρέψει για το Wimbledon

Gazzetta team
Ο Μάρεϊ ίσως επιστρέψει για το Wimbledon
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση άφησε ο Άντι Μάρεϊ.

Τέσσερις μήνες μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ενεργό δράση ο Άντι Μάρεϊ δηλώνει πως δεν πονάει και πως θα παλέψει να επιστρέψει στα κορτ!

Ο Βρετανός τενίστας μίλησε στους "Times" του Λονδίνου και τόνισε ότι δίνει αγώα για την επιστροφή στο χόρτο και στο Wimbledon.

"Θα έλεγα ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξω μονά στη χορτάρινη σεζόν. Τα διπλά είναι πιο σίγουρα. Αυτό που είχα πει τον Ιανουάριο είναι πως αν δεν ένιωθα καλά, θα προσπαθούσα να παίξω μονά στο Wimbledon και μετά θα σταματούσα το τένις. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να δω πως εξελίσσεται ο τραυματισμός και να δω αν είναι εφικτό να παίξω και μονά.

Μόλις ξεκίνησα να κινούμαι ελεύθερα και θα χρειαστεί να προπονηθώ για 3 εβδομάδες, πριν το Queen’s. Δεν υπάρχει χρόνος και γι’αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος για τα μονά”, είπε ο Άντι Μάρεϊ.

Εν συνεχεία δήλωσε πως παίζει γκολφ και δεν πονάει: "Θα χρειαστεί να δω πως θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα για το αν μπορώ να αγωνιστώ στα μονά. Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά. Παίζω πολύ γκολφ. Δεν νιώθω πόνο περπατώντας στις τρύπες και εκτελώντας swings. Όταν είμαι στο γήπεδο και παίζω τένις, νιώθω τέλεια".

 

Τελευταία Νέα