Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους "16" του Italian Open

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους "16" του Italian Open
Ο Τσιτσιπάς κέρδισε το μεσημέρι με 6-3, 6-2 τον Σίνερ και το βράδυ παίζει με τον νικητή του αγώνα Φονίνι-Άλμποτ για μια θέση στους "8".

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια καλή προπόνηση για τον βραδυνό του αγώνα (Cosmote Sport 6) με τον νικητή του αγώνα Φονίνι-Άλμποτ έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 6-3, 6-2 τον Σίνερ και θα περιμένει σε λίγη ώρα για να μάθει τον αντίπαλο του για τους "8" του Italian Open.

Ο Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στον νεαρό Ιταλό ο οποίος απλά στο 1ο σετ από 3-0 ισοφάρισε σε 3-3 και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον αντίπαλο του.

Στους "16" προκρίθηκε ο Τζόκοβιτς που κέρδισε με 6-1, 6-3 τον Σαποβάλοφ και το βράδυ θα παίξει είτε με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ είτε με τον Μάρκο Τσεκινάτο.

Υπενθυμίζουμε πως στους "8" ο Τσιτσιπάς εάν προκριθεί θα παίξει με τον Τζόκοβιτς που και αυτός θα παλέψει για την πρόκριση του στην επόμενη φάση σε λίγες ώρες.

 

Τελευταία Νέα