Madrid Open: Προκρίθηκε στους "8" ο Τζόκοβιτς
Μετά από δυο χρόνια ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι στους "8" στο Madrid Open και θα διεκδικήσει απέναντι στον Μάριν Τσίλιτς μια θέση στα ημιτελικά.
Ο Σέρβος κέρδισε με 6-1, 7-6 (2) στους "16" τον Τζέρεμι Σαρντί και πήρε πρώτος το εισιτήριο για τους "8".
Ο Τσίλιτς από την πλευρά του κέρδισε με 4-6, 6-3, 6-2 τον Ντερέ ο οποίος είχε αποκλείσει τον Ντελ Πόρτο στον προγηγούμενο γύρο.
Στους "8" είναι ο Ντομινίκ Τιμ που επικράτησε με 6-4, 7-5 του Φάμπιο Φονίνι και θα παίξει στον προημιτελικό με τον νικητή του αγώνα Φέντερερ-Μονφίς.
Novak Djokovic makes it 13-0 against Jeremy Chardy.
— Tennis TV (@TennisTV) May 9, 2019
The World No.1 advances to the #MMOpen QFs 6-1 7-6(2). pic.twitter.com/mDY4Zhyczx
The Thiem Machine rolls into the QFs!
— Tennis TV (@TennisTV) May 9, 2019
The World No.5 wins a hard-hitting contest with Fabio Fognini 6-4 7-5.#MMOpen pic.twitter.com/gG3Mj2X4ak
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.