Συγκλονιστική εξομολόγηση της Κβίτοβα στο BBC

Gazzetta team
Συγκλονιστική εξομολόγηση της Κβίτοβα στο BBC
Η Πέτρα Κβίτοβα μιλάει για την σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από ληστή μέσα στο σπίτι της.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την επίθεση που δέχτηκε το 2016 στο σπίτι της από ληστή που χρησιμοποίησε μαχαίρι για την κλέψει έκανε η Πέτρα Κβίτοβα στο BBC.

Η σπουδαία τενίστρια από την Τσεχία που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και πριν από λίγες ημέρες έπαιξε στον τελικό του Australian Open μίλησε στο βρετανικό δίκτυο για τον τρόμο που έζησε τον Δεκέμβριο του 2016 που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της από μαχαίρι στο αριστερό της χέρι.

«Βρισκόμουν στην κουζίνα όταν μπήκε και βάζοντας το μαχαίρι στον λαιμό μου, απαίτησε να ανοίξω την βρύση με το καυτό νερό. Τότε, άρπαξα το χέρι του με τα δύο χέρια μου και αναγκάστηκα να κρατήσω την λεπίδα με το αριστερό, για να καταφέρω να την απομακρύνω. Έπεσα στο πάτωμα και παντού υπήρχαν αίματα.

Του είπα πως μπορώ να του δώσω χρήματα και με ρώτησε πόσα έχω μέσα στο σπίτι. Είχα 400 λίρες και τις έδωσα για να φύγει. Μετά κάλεσα την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Παρ’ όλο που δεν ένιωθα να πονάω, ωστόσο βλέποντας τα αίματα με έπιασαν τα κλάματα. Όλα τα δάχτυλα του αριστερού χεριού μου είχαν κοπεί και ειδικά στον αντίχειρα και στον δείχτη πειράχθηκαν νεύρα και δεν έχουν θεραπευθεί πλήρως», είπε η Κβίτοβα η οποία εκείνη την εποχή είχε μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο ληστής φυσικά έχει συλληφθεί και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Η Τσέχα δεν θέλει να τον δει ξανά αλλά όταν είχε συλληφθεί τον είχε αναγνωρίσει από το βλέμμα του!

 

Τελευταία Νέα