Ναδάλ-Τζόκοβιτς στο Australian Open: O καλύτερος τελικός όλων των εποχών

Αντώνης Σαούλης
Ναδάλ-Τζόκοβιτς στο Australian Open: O καλύτερος τελικός όλων των εποχών
Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα αναμετρηθούν στον τελικό του Australian Open με τους διοργανωτές να θυμούνται τον απίστευτο αγώνα του 2012 που τελείωσε μετά από 5 ώρες και 53 λεπτά.

Είναι ο τελικός που όλοι θα ήθελαν (εκτός από εμάς φυσικά που θα θέλαμε να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά εκεί). Το νούμερο 1 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στο νούμερο 2, Ράφαελ Ναδάλ. Δεδομένα θα παρακολουθήσουμε ένα τένις υψηλού επιπέδου αλλά δύσκολα θα δούμε ξανά έναν τελικό όπως το 2012.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός - Λάρισα και σούπερ αποδόσεις στην Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις



Ενας τελικός που θεωρήθηκε ως ο καλύτερος της Open Era του τένις. Ενας αγώνας που κράτησε για 5 ώρες και 53 λεπτά και στο τέλος ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Ναδάλ με 3-2 σετ. Ο Ναδάλ είχε πάρει το πρώτο σετ με 7-5, ο Σέρβος επέστρεψε με δύο σερί (6-4 και 6-2) κι έδειχνε να τελειώνει τον τελικό αλλά ο Ισπανός στο tie break έκανε το 2-2 (7-6).

Το τελευταίο σετ ο Τζόκοβιτς το πήρε με 7-5 και οι διοργανωτές φέτος ετοίμασαν αυτό το επικό βίντεο 166 δευτερολέπτων για να μας θυμίσουν εκείνο τον τελικό.

 

Τελευταία Νέα