Φέντερερ: «Θα συνεχίσω να παίζω»

Φέντερερ: «Θα συνεχίσω να παίζω»

Φέντερερ: «Θα συνεχίσω να παίζω»

Αρνητική ήταν για ακόμη μια φορά η απάντηση του Ρότζερ Φέντερερ στην ερώτηση εάν έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. 

Στα κορτ θα είναι και το 2019 ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας διέψευσε για ακόμη μια φορά τα σενάρια που τον θέλουν να... κρεμάει τη ρακέτα του μετά από την κακή του πορεία στο ATP Finals 2018 και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους! 

«Αυτό το θέμα έρχεται κάθε φορά στο προσκήνιο όταν χάνω. Όμως εγώ δεν το θεωρώ σημαντικό. Δεν έχει αλλάξει η αγάπη μου για το τένις και όσο το σώμα μου είναι δυνατό και αντέχει, εγώ θα συνεχίσω να παίζω. Δεν έχω κάνει σχέδια αποχώρησης και σίγουρα θα έρθει κάποτε η στιγμή που θα εγκαταλείψω. Όταν φτάνεις σε μια ηλικία, νιώθεις μέσα σου ότι ένα ρολόι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, οπότε τα πάντα είναι στον χρόνο. Όμως δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό το θέμα», είπε ο 37χρόνος Ελβετός σε βρετανικό μέσο. 

Ο Φέντερερ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 20 τίτλους γκραν σλαμ στην καριέρα του και εάν έφτανε στην κορυφή στο Λονδίνο (ATP Finals) θα έφτανε τους 100 τίτλους! 

Best of internet