Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς, νίκησε το Νο18 της κατάταξης

Gazzetta team
Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς, νίκησε το Νο18 της κατάταξης
Με μια μεγάλη εμφάνιση συνδύασε την πρώτη του αναμέτρηση στο Halle ο Τσιτσιπάς, που κέρδισε με 2-0 σετ του No. 18 της παγκόσμιας κατάταξης, Lucas Pouille, και πανηγύρισε μια εντυπωσιακή πρόκριση για τους '16' του Gerry Weber Open.
Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-2, 7-6 (3) του Lucas Pouille στον 1ο γύρο του Gerry Weber Open και πήρε μια εντυπωσιακή πρόκριση για τη φάση των '16' του τουρνουά του Halle. Χρειάστηκε μόνο 30 λεπτά για να πάρει το 1ο σετ από τον Pouille, του οποίου το σερβίς 'έσπασε' από το 1ο game με love, για να κάνει πολύ γρήγορα το 2-0. Τελικά, το double break ήρθε για τον Τσιτσιπά στο 7ο game, στο οποίο έκανε το 5-2, για να σερβίρει επιτυχημένα για την κατάκτηση του σετ στο 8ο game. Το ματς κράτησε 1 ώρα και 50 λεπτά. Στην συνέχεια του θεσμού ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Denis Kudla.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα