Και πάλι με τη Χάλεπ για το RG!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Και πάλι με τη Χάλεπ για το RG!
O Bοοk-nomikarios επιμένει στη ρουμάνα αθλήτρια και θα την ποντάρει για νίκη στον τελικό του Ρολάν Γκαρός!
Γνωρίζονται καλά Χάλεπ και Στέφενς. Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 7 φορές, οι νίκες είναι 5-2 υπερ της Σιμόνα.
Σε χωμάτινη επιφάνεια, όμως, η Ρουμάνα έχει 2/2 απέναντι στην Αμερικάνα.
Ούτε 1 παιχνίδι δεν είχε πάει σε 3 σετ ! Και τα 7 έληξαν 2-0 !
Το μοναδικό σετ που είχε πάει σε τάι μπρέικ από τα 14 συνολικά το είχε κερδίσει η Χάλεπ.
Η Χάλεπ μέχρι τώρα έχει δείξει χαρακτήρα στο τουρνουά. Είναι σταθερά καλή. Και όταν ΔΕΝ μπήκε καλά στο ματς (το συνηθίζει), μετά όσο περνούσε η ώρα ήταν καταιγιστική.
Η Στέφενς επίσης εντυπωσιάζει με τη διαφορά ότι ΔΕΝ έπαιξε τόσο δύσκολα ματς όσο η Χάλεπ. Αυτό, όμως, την κάνει ελαφρώς πιο ξεκούραστη με περισσότερες δυνάμεις.
Η Χάλεπ καίγεται για να κατακτήσει 1 γκραντ σλαμ. Είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Το ίδιο και πέρσι όταν έπαιξε με την Οσταπένκο, μια Οσταπένκο που φέτος αποκλείστηκε ΑΝΕΤΑ στον 1ο γύρο από την ξεχασμένη Κοζλόβα ! Ιστορική ευκαιρία είχε και πριν μερικούς μήνες στο Αυστραλιανό Όπεν με την Βοζνιάκι που τελικά έζησε αυτή "τ' όνειρό της". Πόσες ευκαιρίες να πετάξει πια στα σκουπίδια ;
Αν ήταν σε σκληρή επιφάνεια, οι αποδόσεις θα ήταν πιο... ισορροπημένες. Αλλά στο χώμα που έχει περισσότερα ράλι, η Ρουμάνα είναι δικαίως το φαβορί.
ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΧΑΛΕΠ - ΣΤΕΦΕΝΣ -> ΧΑΛΕΠ (1.45)
ΥΓ . Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr (με special προσφορά για την περίοδο του fifa world cup 2018)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).