Μεντβέντεφ: «Χάζευα τους τίτλους του σε video wall» (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Μεντβέντεφ: «Χάζευα τους τίτλους του σε video wall» (vid)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε για τον Ναδάλ αλλά και την δική του πορεία στα κορτ.

Όταν χάνει έναν τελικό στον... τελευταίο πόντο σίγουρα είσαι στεναχωρημένος.

Από την άλλη είσαι περήφανος που έπαιξες στον 1ο του Grand Slam τελικό και ας έχασες από τον Ναδάλ αλλά και για την 4η θέση που έχεις πλέον στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ μπορεί να είναι ο ηττημένος του τελικού αλλά μόνο ηττημένος δεν είναι...

'Εδωσε μάχες στη Νέα Υόρκη έφτασε στον τελικό και έδειξε ότι μπορεί να τους κοιτάξει όλους στα μάτια.

Στις δηλώσεις του ήταν σεμνός και ταπεινός και αναφέρθηκε τόσο στο επίτευγμα του Ράφα όσο και στη δική του πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα πρώτα θέλω να συγχαρώ τον Ράφα για τα 19 Grand Slam, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Θέλω να συγχαρώ τον ίδιο και την ομάδα του για την απίστευτη δουλειά. Ο τρόπος που παίζεις κάνει πολύ δύσκολο σε κάποιον να σε αντιμετωπίσει. Χάζευα τους τίτλους σου στο video-wall, το 1ο, το 2ο, το 3ο το 19ο...Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για όσα παιδιά σε έβλεπαν να παίζεις και αγάπησαν το άθλημα.

Όσο αφορά τον τελικό πίστευα ότι είχα τελειώσει. Ημουν κοντά στο 3-0, έπρεπε να παλέψω για κάθε μπάλα. Τελικά πήγα μακριά το ματς, όμως δεν ήρθε σε μένα. Το σημερινό ματς, θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Επαιξα στο μεγαλύτερο γήπεδο τένις στον κόσμο.

Ημουν έτοιμος να βγάλο λόγο, όμως με βοηθήσατε να παλέψω και να συνεχίσω και σας ευχαριστώ όλους. Είναι μια ηλεκτρισμένη σχέση. Οπως είδατε, είμαι άνθρωπος, μπορώ να αλλάξω, όλοι κάνουμε λάθη. Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου που με έβαλε στο τένις. Αυτή η χρονιά άλλαξε τα πάντα για μένα με αυτό τον τελικό».

 

US OPEN Τελευταία Νέα