Australian Open: Στον 2ο γύρο Μεντβέντεφ και Τιμ (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Australian Open: Στον 2ο γύρο Μεντβέντεφ και Τιμ (vids)
Ο Μεντβέντεφ κέρδισε με 3-1 τον Τιαφό και ο Τιμ με 3-0 τον Μαναρίνο.

Στον 2ο γύρο του Australian Open συνεχίζουν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ντομινίκ Τιμ αλλά και οι Φάμπιο Φονίνι, Γκαέλ Μονφίς, Νικ Κύργιος και Σταν Βαβρίνκα.

Ο Ρώσος που είναι στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 6-3, 4-6, 6-4, 6-2 σε 2.36' του Αμερικανού Φράνσις Τιαφό και στον 2ο γύρο θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Μαρτίνεζ με τον Κόεπφερ.

Ο Τιμ από την άλλη που είναι στο Νο5 κέρδισε με 6-3, 7-5, 6-2 τον Γάλλο Μαναρίνο και θα συνεχίσει απέναντι στον Αυστραλό Μπολτ για τον 3ο γύρο.

Από την άλλη ο Αυστραλός Νικ Κύργιος εν μέσω αποθέωσης ξεπέρασε με 6-2, 7-6 (3), 7-6 (1) το εμπόδιο του Ιταλού Σονέγκο και στον 2ο γύρο θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Κουέβας με τον Σιμόν.

Ο νικητής του ΑΟ 2014 Σταν Βαβρίνκα κέρδισε με 7-5, 6-7 (4), 6-4, 6-4 τον Τζουμούρ και θα βρει απέναντι του τον Ιταλό Σέπι. Ο Γκαέλ Μονφίνς επικράτησε με 6-1, 6-4, 6-2 του Λου και περιμένει τον αντίπαλο του ενώ ο Φάμπιο Φονίνι άφησε εκτός συνέχειας με 3-2 τον Οπέλκα και θα συναντήσει τον Αυστραλό Τόμπσον.

Στον 2ο γύρο συνεχίζει και ο Νταβίντ Γκοφέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα