O Κύργιος εντάχθηκε στην πλατφόρμα OnlyFans

Δημήτρης Ντζάνης
O Κύργιος εντάχθηκε στην πλατφόρμα OnlyFans
O Νικ Κύργιος θα έχει τη δυνατότητα μέσα από την πλατφόρμα OnlyFans να έχει άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές του.

O Νικ Κύργιος θα μπορεί πλέον να εκφράζεται διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα OnlyFans. Ο 28χρονος υπέγραψε συμφωνία για να ενταχθεί στην εταιρεία συνδρομής βίντεο OnlyFans, κάτι που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (7/12) και επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο διαχείρισης ταλέντων που δημιουργήθηκε από τη Ναόμι Οσάκα και εκπροσωπεί τον Κύργιο.

«Έχουν φέρει επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται απλώς στο γήπεδο. Πρέπει να εμφανιστούμε και διαδικτυακά. Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, και να κατέχω περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον. Μιλώ απευθείας με τους θαυμαστές μου εδώ και χρόνια και ξέρω τι θέλουν να δουν. Φυσικά, θα υπάρχουν συμβουλές και παρασκήνια γύρω από το τένις, αλλά επίσης θα μπορούν να δουν όλες τις διαφορετικές πλευρές μου. Παιχνίδια, τατουάζ, την οικεία μου πλευρά» είπε ο Κύργιος.

«Είναι υπέροχο να βλέπουμε τον Νικ να συμμετέχει στην πλατφόρμα μας, να βρίσκει νέους τρόπους για να μοιράζεται το περιεχόμενό του και να εκφράζεται», δήλωσε η CEO της OnlyFans, Κέιλι Μπλερ.

Το OnlyFans ξεκίνησε ως πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης για όποιον θέλει να παράγει βίντεο και φωτογραφίες για να τις μοιραστεί με τους εγγεγραμμένους θαυμαστές, αλλά η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο έγινε γρήγορα γνωστή για το σεξουαλικό περιεχόμενο και άλλο περιεχόμενο για ενήλικους.

Τον Αύγουστο του 2021, η OnlyFans ανακοίνωσε ότι θα απαγόρευε το σεξουαλικό περιεχόμενο, υπό την πίεση των τραπεζικών συνεργατών της, αλλά αντέστρεψε την απόφαση λίγες μέρες αργότερα μετά τις αντιδράσεις από τους δημιουργούς περιεχομένου.

 

Τελευταία Νέα