Κύργιος: «Μισούσα τον εαυτό μου και αυτοτραυματιζόμουν, ήταν σαν εθισμός»

Κώστας Ευθυμιάδης
Κύργιος: «Μισούσα τον εαυτό μου και αυτοτραυματιζόμουν, ήταν σαν εθισμός»
Ο Νικ Κύργιος παραχώρησε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν όπου αναφέρθηκε και πάλι στην «σκοτεινή» περίοδο της ζωής του.

Για τα χρόνια όπου έπινε και αυτοτραυματιζόταν, σε περίοδο αγώνων μάλιστα, αναφέρθηκε ο Νικ Κύργιος.

αραχωρόντας συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, ανέφερε πως «κέρδισα δυο τουρνουά στο tour ενώ έπινα κάθε βράδυ, αυτοτραυματιζόμουν, έκαιγα πράγματα στο χέρι μου, κοβόμουν... Το να αυτοτραυματίζομαι μου έγινε εθισμός. Μισούσα τον εαυτό μου. Μισούσα το να περπατάω και να είμαι ο Νικ Κύργιος».

Στην συνέντευξη, που προς το παρόν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αποσπάσματα (θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ στις 22:00), αναφέρει πως αυτός που τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του, ήταν ο Αντι Μάρεϊ.

«Πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Από τη στιγμή που μπήκα στο tour. Είδε ότι υπήρχε πολύ ταλέντο και πολλή δουλειά να γίνει, οπότε αμέσως με προστάτευσε. Λίγο μετά, συνειδητοποίησε πως ήμουν παίκτης που χάραζε τον δικό του δρόμο, αλλά παρέμεινε ένα άτομο που ήταν πάντα εκεί για μένα. Μια μέρα είδε τις ουλές μου και με ρώτησε τι ήταν αυτό στο χέρι μου. Εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ άσχημα και προφανώς ο Αντι προσπαθούσε να βοηθήσει, ήμουν όμως πολύ κλειστός στον εαυτό μου και δεν το έβλεπα. Ακόμα μέχρι σήμερα του είμαι ευγνώμων, τον ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανε» ανέφερε.

 

Τελευταία Νέα