Όλα ανοιχτά για Φέντερερ

Gazzetta team
Όλα ανοιχτά για Φέντερερ

bet365

Το Ντέιβις καπ δεν έχει τελειώσει για τον Ρότζερ Φέντερερ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο κάπτεν της Ελβετίας και μέλος της ομάδας του 31χρονου σούπερ σταρ Σεβερίν Λούθι.

"Δεν αποφάσισε ότι δεν θα ξαναπαίξει στο Ντέιβις καπ", ξεκαθάρισε ο δεύτερος προπονητής του βασιλιά. "Πήρε μια απόφαση για το πρώτο μισό της χρονιάς και μετά θα δούμε τι θα πει. Είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξει στους δύο πρώτους γύρους. Υπήρχε μια πολύ μικρή πιθανότητα να αγωνιστεί αν αποκλειόταν νωρίς στη Μελβούρνη, αλλά αφού δεν έγινε δεν υπήρχε καμία τέτοια συζήτηση. Το πρόγραμμά του είναι ξεκαθαρισμένο μέχρι το US Open. Όμως, σίγουρα δεν έχει τελείωσει από την ομαδα".

Η Ελβετία ξεκινάει τις υποχρεώσεις το τριήμερο 1-3 Φεβρουαρίου κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσεχία, την οποία θα υποδεχτεί στη Γενεύη. Ο Φέντερερ, μάλιστα, δέχτηκε για άλλη μια φορά σκληρή κριτική για την απόφασή του να μην λάβει μέρος στους αγώνες, τόσο από τον παρτενέρ του στο διπλό Στάνισλας Βαβρίνκα, όσο και από την ομοσπονδία της χώρας. Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί 5-7 Απριλίου, οι ημιτελικοί 13-15 Σεπτεμβρίου και ο τελικός 15-17 Νοεμβρίου.
Το γεγονός ότι ο Ρότζερ έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι επιθυμία του είναι να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 κάνει τους Ελβετούς να αισιοδοξούν. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς θα πρέπει να είναι μέλος της ομάδας για να έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στους αγώνες. Βέβαια, ένα τόσο μεγάλο όνομα είναι δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς έχει στο... τσεπάκι τη wild card.
Ο Φέντερερ, λοιπόν, έχει αποφασίσει για άλλη μια φορά να ρίξει το βάρος στο τουρ και η επόμενη εμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί στο τουρνουά του Ρότερνταμ, που αρχίζει στις 11 Φεβρουαρίου. Εκεί το Νο.2 στον κόσμο καλείται να υπερασπιστεί 500 βαθμούς, αφού πέρυσι είχε σηκώσει το τρόπαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα