Άλλοι άνθρωποι στη Βραζιλία! (vids+pics)

Gazzetta team
Άλλοι άνθρωποι στη Βραζιλία! (vids+pics)

bet365

To πάρτι καλά κρατεί στο Σάο Πάολο! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Ρότζερ Φέντερερ και Τζο Βιλφρίντ Τσόνγκα να διασκεδάσουν το κοινό με τα... καμώματά τους, αλλά και να κάνουν επίδειξη του ταλέντου τους εντός court.

Ο 31χρονος Ελβετός κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη του στο "Gillette Federer Tour" με 2-0 σετ (7-6, 6-3), αλλά ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν άλλος. Ένα ballboy! Μετά από δύο... θανατηφόρες επιστροφές winner του Φέντερερ, ο Τσόνγκα απηύδησε και αποφάσισε να "αποχωρήσει" από το παιχνίδι. Στη θέση του έβαλε ένα αγόρι, το οποίο μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε με τη βοήθεια του φιλέ να... λυγίσει τον Ρότζερ. Και όπως αναμενόταν, γνώρισε την αποθέωση από τον Τσόνγκα, αλλά και τους 12.000 θεατές! Το... μενού, βέβαια, περιείχε και χορευτικές φιγούρες με την αρκετά ζωηρή μασκότ του φιλικού τουρνουά.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γάλλος ομολόγησε ότι "είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Ρότζερ". Και το Νο.2 στον κόσμο είχε, βέβαια, μόνο καλά λόγια να πει: "Ο Τζο-Βιλφρίντ είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Χαίρομαι που παίξαμε μαζί εδώ". Ο Τσόνγκα αποχαιρέτησε τη Βραζιλία και οι δύο αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 15 του μήνα στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Ο Φέντερερ δίνει απόψε (περίπου στις 10μ.μ. ώρα Ελλάδας) κόντρα στον Γερμανό Τόμι Χάας τον τελευταίο του αγώνα στη χώρα του καφέ, πριν αναχωρήσει για την Αργεντινή για να αντιμετωπίσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Την αυλαία της τελευταίας ημέρας θα ανοίξουν οι Μπελούτσι-Ρομπρέδο.
* Στα επίσημα παιχνίδια η Σερένα Γουίλιαμς την έχει... ταλαιπωρήσει αρκετά, όμως η Βικτόρια Αζαρένκα κατάφερε - έστω και σε φιλικό επίπεδο - να επικρατήσει 2-0 (6-3, 7-5) χθες της 31χρονης Αμερικανίδας. Η Λευκορωσίδα κέρδισε το κοινό με το αυθόρμητο στιλ της, αλλά και η Σερένα που ήταν λίγο... πιο σοβαρή δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη μασκότ, που την παρότρυνε να χορέψει και τα πήγε πολύ καλά! Μετά το τέλος του αγώνα η Αζαρένκα αποχαιρέτησε τη χώρα του καφέ με ένα "Tchau Brasil" και αποθεώθηκε.
 

Τελευταία Νέα