Μαρεϊ: Η γνωριμία μου με τον Μουάμπα

Gazzetta team
Μαρεϊ: Η γνωριμία μου με τον Μουάμπα

bet365

Παρών στο O2 για το ματς του Άντι Μάρεϊ με τον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά ήταν ο Φαμπρίς Μουάμπα και ο Σκωτσέζος εμφανίστηκε χαρούμενος που τον γνώρισε.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου είχε δύο λόγια να πει για τον ποδοσφαιριστή που συγκλόνισε με το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στον αγώνα Τότεναμ-Μπόλτον. "Θυμάμαι ακριβώς αυτό που συνέβη. Ήμουν στις ΗΠΑ και έβλεπα το ματς στην τηλεόραση. Δεν το πίστευα. Ήταν πολύ ωραίο που τον γνώρισα. Είναι απίστευτη η ιστορία του". Και φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του, αλλά και με τον Κέβιν Σπέισι.

Όταν ρωτήθηκε σε ποια επιφάνεια θα ήθελε να παίξει τον Ρότζερ Φέντερερ (που πιθανότατα θα είναι ο αντίπαλός του στους ημιτελικούς) η απάντησή του ήταν πολύ ειλικρινής: "Τι να πω, δεν ξέρω. Παίζει παντού καλά. Και στο χώμα, αν δεν ήταν ο Ράφα, θα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Ίσως στο χορτάρι"...

Σύγκριση με την περασμένη σεζόν, που έπαιξε στον τελικό της διοργάνωσης, έκανε ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά. "Ίσως να έπαιξα καλύτερα πέρυσι. Δεν ξέρω... Αλλά είναι δύσκολο να αξιολογήσεις το επίπεδο το φετινό, κάθε παίκτη. Θα κρατήσω τα θετικά από τη διοργάνωση. Ότι αγωνίστηκα κόντρα σε πολύ καλούς παίκτες. Αν δουλέψω πολύ, θα μπορέσω να τους κερδίσω τη νέα σεζόν".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα