«Να εκμεταλλευτούμε τη νίκη επί της Ελλάδας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Να εκμεταλλευτούμε τη νίκη επί της Ελλάδας»
Άνταμ Σάλαι και Ρόλαντ Βάργκα έκαναν δηλώσεις με αφορμή τη νίκη της Ουγγαρίας με 2-1 κόντρα στην Εθνική στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League.

Με ενθουσιασμό αντιμετώπισαν οι Μαγυάροι την επικράτηση με 2-1 επί της Ελλάδας. Τόσο ο Άνταμ Σάλαι, όσο και ο Ρόλαντ Βάργκα χαρακτήρισαν την Εθνική πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με την Φινλανδία τονίζοντας πως θα πρέπει να δοθεί συνέχεια σε αυτή την επιτυχία.

«Δεν γίναμε ξαφνικά παγκόσμιοι πρωταθλητές, αλλά πρόκειται για ένα ωραίο ξεκίνημα. Ήμασταν απογοητευμένοι μετά την ήττα μας από την Φινλανδία, αλλά καταφέραμε να συνέλθουμε μέσα σε λίγες μέρες και να κερδίσουμε μια πιο δυνατή ομάδα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη νίκη και να προχωρήσουμε», σχολίασε ο φορ της Χόφενχαϊμ, ενώ ο Ρόλαντ Βάργκα δήλωσε από την πλευρά του:

«Ξέραμε πως η Ελλάδα ήταν καλύτερη ομάδα από τους Φινλανδούς. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Aυτό κάναμε από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι. Δεν υπήρχε χρόνος για γκρίνια. Θα ήταν καλύτερα να υπήρχε κόσμος στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει στις δύσκολες στιγμές».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα