Οι 11 που σκέφτεται ο Σκίμπε για την Εσθονία

Οι 11 που σκέφτεται ο Σκίμπε για την Εσθονία

Δημήτρης Τομαράς
Οι 11 που σκέφτεται ο Σκίμπε για την Εσθονία
Ο Μίκαελ Σκίμπε κατά την προσφιλή του τακτική δεν έκανε δοκιμές 11άδας για την Εθνική με αντίπαλο την Εσθονία. Ποιοι δείχνουν τα φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Ουσιαστικές δοκιμές στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας δεν είχε κάνει πέραν κάποιων ασκήσεων με κίπερ και επιθετικούς. Ο Σκίμπε παραμονές του αγώνα στην Εσθονία δεν έκανε δοκιμές, κάτι που συνηθίζει. Σχετικά με την πιθανή 11άδα ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και ο Λυκογιάννης που είναι φαβορί σε σχέση με τον Τζαβέλλα. Στο κέντρο ο Ζέκα με τον Μπουχαλάκη να συγκεντρώνει ουκ ολίγες πιθανότητες, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Δώνη και Μάνταλο και φορ ο Μήτρογλου.

Για την 11άδα υποψήφιοι είναι μεταξύ άλλων και οι Πέλκας, Λάζαρος και Μπακασέτας. Ο Σκίμπε είχε καλέσει ως γνωστόν τους εξής: Καρνέζη, Μπάρκα, Γιαννιώτη, Μπακάκη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Οικονόμου, Τζαβέλλα, Λυκογιάννη, Γιαννούλη, Ζέκα, Κουρμπέλη, Τζιόλη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Πέλκα, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Μπακασέτα, Τάσο Δώνη, Μήτρογλου και Κουλούρη. Στην συνέχεια κλήθηκε και ο Κολοβέτσιος λόγω του τραυματισμού του Μπακάκη.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα