«Πρωταπριλιάτικο αστείο οι οχτώ ήττες!»

Νίκος Τσιώκος
«Πρωταπριλιάτικο αστείο οι οχτώ ήττες!»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε πρωταπριλιάτικο αστείο τις οχτώ σερί ήττες της Ξάνθης, αμέσως μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας στα Πηγάδια.

Πρώτη νίκη, ύστερα από δυο μήνες και μια εβδομάδα για τη Ξάνθη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να χαρακτηρίζει πρωταπριλιάτικο αστείο το αρνητικό σερί των οχτώ αγωνιστικών. «Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν αυτό με τις οκτώ συνεχόμενες ήττες.

Δεν είχαμε αποτελέσματα. Δυστυχώς έμεινε το 1-0 και πάντα φοβάσαι. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει άδικο, αλλά ήταν σκληρό όλο αυτό», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Σκόντα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στα Πηγάδια.

«Άλλη μια νίκη»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ουζουνίδης ζήτησε άλλη μια νίκη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή και μαθηματικά. «Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι με κάθε τρόπο είτε παίζοντας καλά είτε άσχημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τον στόχο μας μιας και είναι δύσκολο όταν προέρχεσαι από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε καλά με ευκαιρίες και γκολ στο παιχνίδι, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

Στο β΄ μέρος, αν και ξεκινήσαμε με την ευκαιρία του Μαρκόφσκι, μετά αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς τα πίσω, καθώς πάντα όταν προηγείσαι υπάρχει ο φόβος του αγώνα, ιδιαίτερα αν έχεις να κερδίσεις γι' αρκετό διάστημα. Η Δόξα Δράμας σε κάθε ματς δημιουργεί 7-8 ευκαιρίες, όμως σήμερα δεν είχε αυτές τις τελικές προσπάθειες. Εμείς συνεχίζουμε και θέλουμε να κλείσουμε όσο γίνεται καλύτερα το πρωτάθλημα. Θέλουμε άλλη μία νίκη για να εξασφαλιστούμε».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα