Μέλμπεργκ:«Πολλές ομοιότητες με το 6-0»

Μέλμπεργκ:«Πολλές ομοιότητες με το 6-0»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Το περσινό ματς θυμήθηκε ο Όλαφ Μέλμπεργκ τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός σκόραρε γρήγορα και στη συνέχεια κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το αποτέλεσμα.

«Σκόραρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κόντρα στη ΑΕΚ (σ.σ. εννοούσε και το γκολ που πέτυχε και στο ματς των πλέι οφ τον Μάιο του 2010) Θα ήθελα να πιστεύω να γίνεται πάντα αυτό... » και πρόσθεσε: «Το αποψινό ματς μπορώ να πω ότι είχε αρκετές ομοιότητες με το περυσινό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, στη συνέχεια πέσαμε λίγο, αλλά μετά και πάλι κυνηγήσαμε ένα ακόμη γκολ».

Ο Σουηδός αμυντικός στάθηκε στα κενά απόδοσης τονίζοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς το αποτέλεσμα. Τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και σήμερα από ένα σημείο και μετά η απόδοσή μας πέφτει. Ευτυχώς σκοράραμε γρήγορα. Τα νεκρά διαστήματα είναι λίγο μεγαλύτερα απ' όσο θα έπρεπε».

Ο Μέλμπεργκ αναφέρθηκε στο ματς της Τρίτης και ειδικότερα στις καιρικές συνθήκες στη Μόσχα «Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να παίξω σε τέτοιες συνθήκες. Είναι δύσκολο. Δεν είναι απλό. Ειδικά στις αναπνοές. Ξέρει ότι θα είναι δύσκολες οι συνθήκες. Ελπίζω η ομάδα να μπορέσει αν βρει τα πατήματά της από τη αρχή και να επιβάλλει τον ρυθμό της».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα