Υπογράφει αύριο ο Φερνάντες

Νίκος Τσιώκος
Υπογράφει αύριο ο Φερνάντες

bet365

Ο Ντάνι Φερνάντες συμφώνησε με τον Πανιώνιο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει αύριο για έξι μήνες με τους «κυανέρυθρους». Στην Αθήνα βρίσκεται και ο Αντούνες.

Αίσιο τέλος είχε η... ιστορία με τον Ντάνι Φερνάντες. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είχε μείνει ελεύθερος από την Κλουζ κι είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανέρυθρους».

Έτσι, αυτό που έμενε μόνο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι το τυπικό μέρος, δηλαδή να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια έξι μήνες. Αυτό θα γίνε τελικά αύριο, καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για να είναι επίσημα... κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φερνάντες έχει υπερασπιστεί την εστία των ΠΑΟΚ, Μπόχουμ, Ηρακλή, Παναθηναϊκού και Πανσερραϊκού πριν μετακομίσει στη Ρουμανία για λογαριασμό της Κλουζ.

Στην Αθήνα ο Αντούνες

Από εκεί και πέρα, ο Βιτορίνο Αντούνες είναι στην Αθήνα και θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Ρόμα για τους επόμενους έξι μήνες, σε περίπτωση που περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα. Στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης περιμένουν τα αποτελέσματα αυτών και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θεωρούνταν ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα στη θέση του στην Ευρώπη το 2007 και δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του κι έδωσαν μάχη, ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Τελικά, νικήτρια ήταν η Ρόμα, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στη συνέχεια σε Λέτσε, Λεϊσόες και Λιβόρνο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει και τρεις εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών της Πορτογαλίας.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα