Περιμένουν για μεταγραφή στον ΟΦΗ

Περιμένουν για μεταγραφή στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Περιμένουν για μεταγραφή στον ΟΦΗ

bet365

Τις τελικές τους κινήσεις για τον παίκτη που θα κλείσει το φετινό ρόστερ της ομάδας περιμένουν στον ΟΦΗ και μπορεί οι ενδείξεις να συγκλίνουν προς τον στόπερ, όμως «παίζει» πάντα και του αμυντικό χαφ.

Στην επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στον Νίκο Αναστόπουλο και τον Νίκο Μαχλά την Κυριακή, φαίνεται πως υπήρξε σύγκλιση απόψεων για τον παίκτη που θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή των Κρητικών.

Εδώ και καιρό βέβαια είναι γνωστό ότι οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση η μεταγραφή αυτή να αφορά σε αμυντικό μέσο.

Η υπόθεση «Στέφαν Άπια» δεν έχει ακόμα μπει στο... συρτάρι, όπως και να 'χει όμως δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ τόνιζαν πως περιμένουν άμεσα απάντηση από κάτι που υπάρχει στο μυαλό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα