Παραμένει Κρητικός ο Βερόν

Παραμένει Κρητικός ο Βερόν

Φώτης Καρακούσης
Παραμένει Κρητικός ο Βερόν

bet365

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Ματίας Βερόν που σήμερα ανανέωσε με τους Κρητικούς. «Η ομάδα έδειξε πως με ήθελε» ανέφερε ο Αργεντίνος.

Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ, αλλά και για τον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις με τον Ματίας Βερόν. Ο Αργεντίνος μέσος θα παραμείνει στην Κρήτη για τα δύο επόμενα χρόνια με τους ασπρόμαυρους να ανακοινώνουν την απόκτησή του τονίζοντας τα εξής: «Ο Ματίας Βερόν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αργεντίνος μέσος συναντήθηκε σήμερα στο ΒΑΚ με τον Νίκο Μαχλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα επήλθε η συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου για άλλα δύο αγωνιστικές περιόδους.
Μάλιστα ο Βερόν έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα παρέα με τον Μπούρμπο».

«Δουλειά για να έχουμε καλή χρονιά»

Μετά την προπόνηση ο Αργεντίνος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαι άλλα δύο χρόνια στον ΟΦΗ. Η ομάδα έδειξε ότι με ήθελε και από την στιγμή που το ήθελα και εγώ αρκετά, δεν υπήρχε πρόβλημα να συνεχίσω. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά για να έχουμε μια καλή χρονιά στον ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα