Μεγάλη η συμμετοχή στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Gazzetta team
Μεγάλη η συμμετοχή στον «Μέγα Αλέξανδρο»

bet365

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου, με τους διοργανωτές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτή την ανταπόκριση.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πέλλα και ο τερματισμός θα γίνει στον Λευκό Πύργο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ. Αν και στοιχεία δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα για τον ακριβή αριθμό των αθλητών που θα λάβουν μέρος, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ανακοίνωσαν ότι οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα δοθεί στις 08:30 από την κεντρική πλατεία του Δήμου Πέλλας μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο τερματισμός στην πλατεία του Λευκού Πύργου στην Παραλία Θεσσαλονίκης. Οι δρομείς που συμμετέχουν στο Μαραθώνιο θα μεταφερθούν με λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη στο χώρο της Αφετηρίας. Η αναχώρηση των πούλμαν έχει οριστεί για τις 06:30 μπροστά από τον Λευκό Πύργο επί της παραλιακής οδού.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης στις 12:00 από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων (28ης Οκτωβρίου 157), 5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης στις 12:30 από την κεντρική πλατεία Αμπελοκήπων και 1.000 μέτρων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με ώρα εκκίνησης στις 10:15 από την πλατεία Αριστοτέλους επί της παραλιακής οδού. Ο τερματισμός όλων των αγώνων γίνεται στο χώρο τερματισμού του Μαραθωνίου στην πλατεία του Λευκού Πύργου στην Παραλία Θεσσαλονίκης.

Φέτος ο αγώνας συμπίπτει με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

 

Τελευταία Νέα