Για το μετάλλιο στην Πόλη ο Τσάτουμας

Gazzetta team
Για το μετάλλιο στην Πόλη ο Τσάτουμας

bet365

Έπειτα από τρεις συμμετοχές σε Παγκόσμιο κλειστού ο Λούης Τσάτουμας θα ταξιδέψει σε λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη, ευελπιστώντας ότι η τέταρτη παρουσία του θα είναι και η τυχερή.

Με καλύτερη θέση την 4η το 2006 στη Μόσχα, όπου πραγματοποίησε άλμα στα 8.10μ, ο κορυφαίος Έλληνας άλτης και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, θα κυνηγήσει αυτή τη φορά την άνοδό του στο βάθρο των νικητών.

«Πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία αν ήδη έχεις πάρει μέρος σε μία, σε πέντε ή σε δέκα μεγάλους αγώνες, κάθε φορά είναι μια νέα φορά», σχολίασε ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Πόλη (9-11/3) έχοντας την έκτη καλύτερη επίδοση (8.05μ) ανάμεσα στους αθλητές που έχουν δηλωθεί.

«Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο. Με αυτές τις σκέψεις θα ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη. Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις.

Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ. Στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα», κατέληξε ο Τσάτουμας.

 

Τελευταία Νέα