Κυριακή, γιορτή και σχόλη

Gazzetta team
Κυριακή, γιορτή και σχόλη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Υπάρχουν ορισμένες ημέρες που ξυπνάει κανείς με τόσο καλή διάθεση που δεν μπορεί να του την χαλάσει ούτε αν έξω ρίχνει... καρέκλες, ούτε ένα δοκάρι της Σαλερνιτάνα στο 93’, ούτε τα όσα απίστευτα έγιναν για να λήξει 3-1 το Σπαλ – Κάρπι (γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι όσοι ήταν online χθες το μεσημέρι στο live betting στο www.kingbet.net).
Μία τέτοια ημέρα είναι η σημερινή. Εντάξει, δεν έφτασα και σε σημείο να τραγουδάω μόνος μου το «Κυριακή γιορτή και σχόλη», αλλά έχω την αίσθηση ότι η σημερινή ημέρα θα είναι μία ωραία ημέρα.
Πρώτη επιλογή ο άσος της Τορίνο κόντρα στη Λάτσιο. Τον έχω αναφέρει και στην εφημερίδα, ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με τις απουσίες που προέκυψαν στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Στις ήδη γνωστές του μπακ-στόπερ Ράντου, του στόπερ Μπάστος, του μπακ Λουκάκου και του χαφ και αρχηγού Μπίγλια, προστέθηκαν και αυτές του στόπερ Ντε Φράι και του μεσοεπιθετικού Μιλίνκοβιτς. Η Τορίνο προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, οι δύο στην έδρα της κόντρα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, έχει μία επιθετική τριπλέτα (Ιάγο Φαλκέ, Μπελότι, Λιάγιτς) που θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες της κατηγορίας, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι της και σήμερα θα αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο «Ολίμπικο Ντι Τορίνο». Δεν θέλω και πολλά περισσότερα για να ποντάρω στον άσο σε αυτή την απόδοση.
Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα της Ιντερ από την Κάλιαρι συζητούσα με δύο συναδέλφους που απορούσαν πώς γίνεται αυτή η ομάδα (Ιντερ), με τέτοιο υλικό και με τόσο βαριά φανέλα, να παρουσιάζει αυτή την άθλια εικόνα και να γίνεται έρμαιο των διαθέσεων της κάθε Χάποελ Μπερ Σεβά, της κάθε Σπάρτα Πράγας και της κάθε Κάλιαρι. Τους ανέφερα λοιπόν, ότι το κλίμα στην Ιντερ (λαμβάνοντας υπόψη και το τελευταίο σίριαλ της κόντρας των οπαδών με τον Ικάρντι) μού θυμίζει την ΑΕΚ (γιατί δεν ξεχνάμε και τον καημό μας) της εποχής των... Δημητρέλων και των Αδαμίδηδων που τελικά οδήγησαν στον ντροπιαστικό υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική. Προφανώς δεν υποστηρίζω ότι υπάρχει περίπτωση η Ιντερ να υποβιβαστεί. Είμαι όμως βέβαιος ότι για να επιστρέψει αυτή η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών χρειάζονται γενναίες αποφάσεις, ακόμα πιο γενναίο ξεσκαρτάρισμα, πράγματα για τα οποία οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της κάνουν τους... Κινέζους.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

 

Τελευταία Νέα