Δεν της βάζει… Ζόρια!

Gazzetta team
Δεν της βάζει… Ζόρια!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Η ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με δύο επιλογές από το Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας στάσεις σε Ολλανδία και Γαλλία.
Καλημέρα σε όλους! Μετά από μία κακή, όπως εξελίχθηκε, στοιχηματική ημέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ η στήλη επικεντρώνεται στο Γιουρόπα Λιγκ που κρύβει εξίσου περίεργες αλλά και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση δεν πήγε καλά, αφού από τη στήλη της Τετάρτης πέρασε μόνο η επιλογή από την Α' Βραζιλίας.
Πάμε στα σημερινά, στα φρέσκα γιατί και ο χρόνος πιέζει! Δύο επιλογές έχω κρατήσει από το σημερινό μενού, που για να είμαι ειλικρινής ξαφνιάστηκα αρκετά με τις αποδόσεις. Εκκίνηση από την Ολλανδία, ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Παρέλαση κάνει η Φέγενορντ στην Ολλανδία στις πρώτες εννέα στροφές του πρωταθλήματος, έχοντας το απόλυτο νικών. Από την άλλη, στην Ευρώπη μπορεί να ξεκίνησε με νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στην Τουρκία για την 2η αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 από τη Φενερμπαχτσέ. Μόλις μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και απολογισμό 11 νίκες σε 12 ματς!
Αντιμετωπίζει, πλέον, μία Ζόρια που ναι μεν παλεύει όλα τα παιχνίδια της, όμως αν βρει καλοστημένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δυσκολεύεται να βγάλει το παιχνίδι της. Η Φέγενορντ είναι μία από αυτές τις ομάδες, έχει την καλύτερη άμυνα στην Ολλανδία, δέχθηκε μόλις ένα γκολ στις φετινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και περιμένω να κρατήσει ακόμα μία φορά ανέπαφη την εστία της.
Τέλος, στην Γαλλία, η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Γκαμπάλα. Τι δεν είναι; Για ρωτήστε και την Λιλ!
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα