«Στροφή» στους σκόρερ…

Gazzetta team
«Στροφή» στους σκόρερ…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιώργου Πετρίδη από το betplayergr.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλημέρα, Το… σεντονάκι θα κουνηθεί πάλι απόψε, αλλά στοιχηματικά το ενδιαφέρον βρίσκεται στα πιο «ειδικά» Προσωπικά έχω στραφεί στους σκόρερ, κυρίως των δύο πορτογαλικών ομάδων. Στο Μπριζ-Πόρτο, αξίζει ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, Αντρέ Σίλβα, ο οποίος έχει ξεκινήσει «καυτός» τη φετινή σεζόν, σκοράρει παντού και με συνέπεια και σήμερα θα βρει φάσεις στη… μαλθακή άμυνα των Βέλγων.
Αντίστοιχη περίπτωση μοιάζει και ο φορ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μπας Ντοστ, που έχει καλή παράδοση κόντρα στην Ντόρτμουντ ως ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ: κι εκείνος είναι εξαιρετικός στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και βρίσκει δίχτυα, ενόσω απέναντί του δεν θα έχει… θηρία.
Η συνέχεια στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα