Η ζωή μου όλη στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Η ζωή μου όλη στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ο όμιλος που κληρώθηκε η Λέστερ στην πρώτη παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο ιδανικός. Και η πρωταθλήτρια Αγγλίας το αποδεικνύει και στο γήπεδο. Νίκες με καθαρό σκορ επί των Κλαμπ Μπριζ (3-0) και Πόρτο (1-0), πάει απόψε για το τρία στα τρία απέναντι στην Κοπεγχάγη, η οποία και αυτή, όπως και οι άλλες ομάδες του έβδομου γκρουπ, είχαν επίσης… απολαύσει την κλήρωση στις 25 Αυγούστου. Μια Κοπεγχάγη που δεν έχει χάσει φέτος: 5 νίκες, 3 ισοπαλίες στο Τσάμπιονς Λιγκ, 8 νίκες, 5 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Αλλο που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην Αγγλία (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες).
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η άλλη ομάδα που έχει το απόλυτο των βαθμών στη φάση των ομίλων χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Αγωνίζεται αύριο στο Ροστόφ Ον Ντον, εκεί, 100 χλμ. από την Ουκρανία και 1100 από τη Μόσχα. Η ομάδα που εδώ και έναν μήνα καθοδηγεί ο 63χρονος Ιβαν Ντανίλιαντς (Ροστόφ) έχει να χάσει εντός έδρας από τον Μάιο του ’15 (26 ματς).
Η Γιουβέντους νίκησε μόνο στις 4 από τις 16 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αναντικατάστατος την τελευταία πενταετία -ισάριθμα πρωταθλήματα- Μπονούτσι ήταν ο σκόρερ της στη μία και μοναδική παρουσία της στο Λυών, πρόπερσι (1-0 στο 85’). Μια Λυών με 9 γκολ/γκολ στα 10 τελευταία εντός στον θεσμό και που βρήκε δίχτυα στις 16 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Την πρώτη του νίκη στον όμιλο και την πρώτη του επιτυχία επί της Σταντάρ Λιέγης μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες κυνηγάει την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Καζακστάν, Αστάνα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Κάραμπαγκ. Οχι στην πόλη φάντασμα Αγκνταμ, αλλά στη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο που βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, εκεί που θα διεξαχθεί ο ένας εκ των τεσσάρων προημιτελικών του Euro 2020, στο Μπακού.
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ραντεβού την Παρασκευή με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ., Μίλαν - Γιουβέντους, Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ, Φέγενορντ - Αγιαξ και Ελσίνκι - Σέιναγιοεν στην τελευταία αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος όπου θα κριθεί και ο τίτλος.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Μάχη των… γκολ στη Βαρκελώνη
Billaras (Betsellers): Κλάσεις καλύτερη η Τότεναμ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η Ολνταμ να χάνει και όλοι οι άλλοι…
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): This is… Celtic Park
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Αξία στο διπλό της Μονακό
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Στον αστερισμό του Μέσι
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Καθαρίζουν οι Αγγλοι
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Μόνο η Σίτι έχει κάνει διπλά στην Ισπανία
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Εχει… ψωμάκι το Europa
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Θα έπαιζα Β’ Αντίγκουας
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Νεύρα, πολλά νεύρα...
Αναλύουν
Γιάννης Αλυσανδράτος: Στροφή 180 μοιρών
Μάρκος Xάννα: Κόκκινων… ανάβασις!
Νίκος Κοτσαρίνης: Οι επιλογές της πρεμιέρας
Μίλτος Ζωγράφος: Εξιλέωση μέσω Κυπέλλου ψάχνει η Οντενσε
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Σπάει την κακή παράδοση
Γιώργος Καραμάνος: Ασταμάτητη η Μποταφόγκο
Ερμής Καραουλάνης: Υπέρβαση η άνοδος και για τις δύο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Βατές αποστολές για τα φαβορί
Δημήτρης Σιώρης: Εμφύλιος στη Σεούλ

Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα