Στηρίζοντας τις έδρες

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net.

Στηρίζοντας τις έδρες

Στηρίζοντας τις έδρες

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις της στήλης «οι αριθμοί δείχνουν» από το bxpbet.com.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτενα αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής. 
 
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.  Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Νις και Πούμας παρουσιάζουν μεγάλη σταθερότητα φέτος εντός έδρας
 
Over 2,5
 
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗΤρία στα τέσσερα εντός έδρας over έχει η Γκρασχόπερς τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Πολλά τέρματα υπήρξαν επίσης και στις τέσσερις εκτός έδρας υποχρεώσεις της Λουκέρνης.(Ποσοστό 87,5%)
 
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΕΡΕΜΠΡΟ: Το over επιβεβαιώθηκε στα έντεκα από τα δώδεκα που έχει δώσει φέτος στην έδρα της η Τζουργκάρντεν. Οκτώ over σε δώδεκα εκτός έδρας ματς για την Ερεμπρο.(Ποσοστό 79,1%)
 
 
Under 2,5
 
ΜΠΡΝΟ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: Under υπήρξε και στους τρεις φετινούς εντός έδρας αγώνες της Μπρνο στην Τσεχία. Τέσσερα στα τέσσερα under μετρά η Σπάρτα μακριά από την έδρα της.(Ποσοστό 100%)
 
ΑΣΚΟΛΙ – ΣΠΕΤΣΙΑ: Λίγα τέρματα είχαν τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της Ασκολί στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Το ίδιο συνέβη και με τα τρία που έδωσε η Σπέτσια εκτός έδρας. (Ποσοστό 100%)
 
1 τελικό
 
ΠΟΥΜΑΣ – ΤΖ. ΤΣΙΑΠΑΣ: Πέντε στις πέντε νίκες έχει η Πούμας στην έδρα της φέτος στο Μεξικό. Προβληματική η εικόνα της Τζαγκουάρες μακριά από την έδρα της, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις από τις πέντε εξόδους της. (Ποσοστό 90%)
 
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
 
 
 
 

 

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Best of internet