Νίκη ή... αντίο ζωή

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net.

Νίκη ή... αντίο ζωή

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net .

Νίκη ή... αντίο ζωή
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής. 
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. 
 
Η Αταλάντα ξεκίνησε τη σεζόν με πολλά όνειρα και με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Ελάχιστοι στο Μπέργκαμο μπορούσαν να φανταστούν ότι έπειτα από πέντε αγωνιστικές η ομάδα θα είχε μόνο τρεις βαθμούς και θα είχε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν δημοσιεύματα περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της σε περίπτωση νέας αποτυχίας στο σημερινό ματς με την ουραγό Κροτόνε στην ουδέτερη Πεσκάρα.
 
Ακριβώς επειδή την Αταλάντα δεν την έχω για τόσο χαμηλά και επειδή είναι τυχερή που η προσεχής αντίπαλός της είναι η Κροτόνε, θα ρισκάρω στο διπλό ελπίζοντας οι Λομβαρδοί να δείξουν επιτέλους τις πραγματικές δυνατότητές τους. Στην τελική, αγαπητέ Γκασπερίνι, αν δεν κερδίσεις και αυτόν τον αντίπαλο, τότε θα έχουν δίκιο να σε στείλουν στο σπίτι σου.
 
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
 
 
 

 
 

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet