Κρατάει χρόνια η κολόνια

Gazzetta team
Κρατάει χρόνια η κολόνια

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή ναανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Χαιρετώ, 1/2 έγραψε ο χθεσινός απολογισμός καθώς η Νέα Σαλαμίνα ήταν σαρωτική και κέρδισε 5-1 την ΑΕΖ, αλλά δεν βγήκε το ρίσκο με το να σκοράρει πρώτος στο ματς της Σέλτικ ο Λι Γκρίφιθς. Ο χαρισματικός σκόρερ βρήκε μεν δίχτυα, αλλά δεν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Πάμε όμως στα σημερινά, αμιγώς σκωτσέζικο το ποντάρισμα αυτή τη φορά, καθώς από Μεγαλόνησο πλευρά δεν προκύπτουν ιδιαίτερα δελεαστικές αποδόσεις.
Ξεκινώντας από το «Πίτοντρι» η Αμπερντίν υποδέχεται την προβληματική Ρέιντζερς. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ξεκινήσει ενθαρρυντικά τη σεζόν, ωστόσο δειλά δειλά βρίσκονται στο «στρίψιμο». Το σημερινό ματς δεν είναι άλλο ένα παιχνίδι της Πρέμιερ. Η αντιπαλότητα των δυο ομάδων κρατάει περίπου 40 χρόνια, χαρακτηρίζεται για το σκληρό τρόπο παιχνιδιού της, το ξύλο μεταξύ των φιλάθλων. Η κόντρα έγινε ακόμη πιο έντονη όταν την Αμπερντίν ανέλαβε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και η Ρέιντζερς έβλεπε την πλάτη των «Ντονς».
Αλλά ούτε φέτος δεν κυλάνε ομαλά τα πράγματα, καθώς στο επίσημο site της η Αμπερντίν, δεν αναφέρει προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Τζερς δηλώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι ούτε αυτή αναγνωρίζει ως παλιά Ρέιντζερς την ομάδα που αγωνίζεται τώρα στα σαλόνια. Βεβαίως η διοίκηση υποστήριξε ότι το λάθος οφείλεται σε αναβάθμιση της ιστοσελίδας, προσωπικά δεν με έπεισαν.
Η Ρείντζερς προέρχεται από υποτονικές εμφανίσεις, μεσοβδόμαδα ξέσπασε στην Κουίν Οφ Σάουθ (ομάδα Τσάμπιονσιπ) για το Λιγκ Καπ, αλλά αυτό το 5-0, δεν προσφέρεται για τα πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πιο ξεκούραστη η φιλοξενούμενη καθώς αγωνίστηκε την Τρίτη στη διοργάνωση, ενώ η Αμπερντίν αγωνίστηκε την Πέμπτη το βράδυ (1-0 στα τελευταία λεπτά τη Σεντ Τζόνστον).
Προβληματική η Ρέιντζερς, θα διαθέτει σαφώς περισσότερη ενέργεια, αλλά η γηπεδούχος θα έχει την ένθερμη στήριξη του κόσμου και μεσοαμυντικά έχει βελτιωθεί πρόσφατα, θυμίζοντας κάτι από την περσινή ομάδα. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τη νευρική Ρέιντζερς, που αν δεν της βγαίνει το ματς, βραχυκυκλώνει. Πάω με τον άσο, ενώ να μην ξεχνάμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια της Αμπερντίν είναι καλύτερο.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα