Εκμεταλλεύεται την κατάσταση

Gazzetta team
Εκμεταλλεύεται την κατάσταση

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτενα αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Τρεις επιλογές συνθέτουν το μενού της στήλης, με επιλογές από την Σούπερ Λίγκ και την Α' Σουηδίας.
Καλησπέρα σε όλους! Πολλάκις έχω πει ότι οι κακές ημέρες θα έρθουν, μετά από ένα σερί θετικών απολογισμών στο στοίχημα. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως θα διαχειριστείς την... χασούρα. Οπως καταλάβατε η χθεσινή ημέρα ήταν από τις χειρότερες των τελευταίων εβδομάδων. Η προσοχή από το κυριακάτικο μενού πέφτει -κυρίως- στο ελληνικό κουπονι και σε μία επιλογή από την Σουηδία.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ολα τα όμορφα πράγματα που έλαβαν χώρα στο ΑΕΛ Αρένα την προηγούμενη Δευτέρα, στο κλείσιμο της πρεμιέρας στην Σούπερ Λίγκα, έχουν επηρεάσει αρνητικά την Λάρισα. Το λάθος του Ντεγκρά, τα όσα έγιναν στη φυσούνα με τον Αλέξη Κούγια και όσα ακολούθησαν που έχουν κάνει το κλίμα... πολεμικό! Στο καλύτερο χρονικά σημείο για την Κέρκυρα, η οποία αν θέλει να μείνει στην κατηγορία αυτές τις αναμετρήσεις πρέπει να τις κερδίζει. Το γνωρίζουν άπαντες στο νησί των Φαιάκων. Ηττα στην πρεμιέρα από τον Πλατανιά και η ευκαιρία που της δίνεται μπροστά της είναι μεγάλη. Να χτυπήσει δηλαδή εκεί που πονάει αυτή τη στιγμή η Λάρισα. Σε μία άλλη κατάσταση, το διπλό της Λάρισας θα αποτελούσε επιλογή, όμως τα όσα διαδραματίστηκαν εντός της εβδομάδας στον «κάμπο» τα πράγματα άλλαξαν ψυχολογικά και στις δύο ομάδες. Υψηλός ο άσος, τον επιλέγω.
Λίγες ώρες αργότερα στη Θεσσαλονίκη, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μετά την 100ή ευρωπαϊκή νίκη του στην Ελβετία, αντιμετωπίζει έναν Ηρακλή γεμάτο προβλήματα. Αγωνιστικά, όμως, δείχνει μία ομάδα που αν βρει πατήματα μπορεί να πραγματοποιήσει καλή πορεία. Στην πρεμιέρα, ο «Γηραιός» ήταν τυχερός, έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Λάρισα (2-2). Για να είμαστε ειλικρινής δεν το άξιζε. Η ομάδα της Λάρισας έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, δεν θα δεχθεί ο Ηρακλής τις μισές από τον Ολυμπιακό; Και λίγα είπα. Καλύτεροι σε όλα τα κομμάτια ο Ολυμπιακός, μπορεί να εκμεταλλευτεί την απειρία του Ηρακλή και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. Οι αποδόσεις, όμως, δε βοηθούν. Το over 2.5 των «ερυθρολεύκων» αποτελεί επιλογή.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα