Από το 1.57 στο 3.10!

Gazzetta team
Από το 1.57 στο 3.10!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις της στήλης οι «αριθμοί δείχνουν» από το bxpbet.com.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Επιλογές για όλα τα γούστα κράτησε η στήλη από το αποψινό πρόγραμμα!
Over 2.5
Χάουγκεσουντ - Βαλερένγκα: Εννέα από τα 11 εντός έδρας παιχνίδια της Χαούγκεσουντ επιβεβαίωσαν το over 2.5, ενώ το σημείο επαληθεύτηκε και σε 7/11 της Βαλερένγκα εκτός (Ποσοστό 72,7%).
Under 2.5
Γκάζοβικ - Σπαρτάκ Μ.: Το απόλυτο στα under 2.5 γράφει εντός έδρας η Γκάζοβικ. Οι γηπεδούχοι επαλήθευσαν το σημείο και στα τέσσερα παιχνίδια τους ως τώρα, κάτι που ισχύει πάντως και για τα δύο εκτός έδρας ματς που κλήθηκε να δώσει η Σπαρτάκ στον αντίποδα (Ποσοστό 100%).
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Over 3.5
Αλμιρε Σίτι - Ντεν Μπος: Και τα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Αλμιρε εμφάνισαν over 3.5, σημείο που συνόδευσε και δύο από τα τρία της Ντεν Μπος ως τώρα (Ποσοστό 83,3%).
1-Χ-2
Γιονγκ Αϊντχοφεν - Ντόρντρεχτ: Ο άσος επαληθεύτηκε και στα τρία παιχνίδια της Γιονγκ Αϊντχόφεν ως τώρα, αλλά και σε ένα από τα δύο της Ντόρντρεχτ (Ποσοστό 75%).
Οι υπόλοιπες επιλογές στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα