Τα πάντα κρίνει η απόδοση

Gazzetta team
Τα πάντα κρίνει η απόδοση

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net .
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
«Οταν σε μια τέτοια αγωνιστική οτιδήποτε και αν συμβεί, έχει τη δικαιολογία του, καλύτερα να ρισκάρω λιγότερα χρήματα σε υψηλές αποδόσεις, παρά περισσότερα χρήματα σε χαμηλές αποδόσεις.» Με αυτή την εισαγωγή… μπήκαμε στο προηγούμενο τριήμερο. Στοιχηματικά επικίνδυνο, για πολλούς λόγους, αλλά σίγουρα με ευκαιρίες. Ευκαιρίες που άξιζε να κυνηγηθούν. Δεν μας βγήκε το 11αρι της Σεντ Ετιέν την Παρασκευή, πέρασε όμως πολύ εύκολα η Μετς την Κυριακή.
Σημείο που αφιέρωσα σχεδόν όλη τη στήλη, στην έντυπη έκδοση της KingBet που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή, με την απόδοσή του να… ανεβοκατεβαίνει, από τότε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, από το 5.25 μέχρι το 6.00! Απόδοση που δεν… φτάνει μια δυάδα με φαβορί του 2.00 ή ένα παρολί με φαβορί του 1.50. Ένα ματς, ένα χτύπημα, πολλές φορές είναι αρκετό.
Και το χτύπημα αυτό το χάρηκα διπλά. Από τη μια γιατί επιβεβαιώθηκε το πόσο λάθος ήταν το σετ, με τη Μετς όχι απλά να κερδίζει, αλλά να έχει ένα πολύ εύκολο απόγευμα, φεύγοντας με το 3-0. Από την άλλη γιατί είδα το σημείο να… πολυφοριέται. Όχι μόνο από παίκτες αλλά και από… στήλες που δεν «ακουμπάνε» εύκολα γαλλικά παιχνίδια, είχαν στις «προτάσεις» τους τη Μετς.
Πάμε παρακάτω. Κρατήστε (ξανά) την εισαγωγή. Οσο δύσκολο ήταν το τριήμερο που πέρασε, άλλο τόσο είναι και αυτό που έρχεται. Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με τα… χωράφια μου. Με παιχνίδια δηλαδή ομάδων από Γαλλία και Ελβετία.
Στο ίσως καλύτερο ματς της ημέρας η Παρί Σ.Ζ. υποδέχεται την Αρσεναλ. Αν θυμάστε το κείμενο της Παρασκευής, έγραφα πως η ομάδα του Εμερι θέλει ακόμη δουλειά για να εφαρμόσει σωστά όσα ζητά ο νέος προπονητής της. Σήμερα θα κληθεί να το πράξει με παίκτες που η αγωνιστική τους ετοιμότητα αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια ο Αρεολά, πρώτη συμμετοχή για τον Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο άμυνας, από τραυματισμό έρχονται τα δύο μπακ, Μάξγουελ και Οριέ. Αυτά είναι τα όσα… βγαίνουν προς τα έξω. Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ ο Εμερι να το σκεφτεί ξανά και να μη ρισκάρει τόσο, αλλά αν εξαιρέσουμε τον Τραπ αντί του Αρεολά, ότι άλλο και να κάνει… πείραμα θα είναι. Είτε αφήνοντας έξω κάποιον εκ των Σίλβα, Μάξγουελ και βάζοντας μέσα τον νεαρό και άπειρο Κιμπέμπε, είτε με τον αμυντικό χαφ Μότα να πηγαίνει στα στόπερ.
Η Αρσεναλ είναι περίεργη ιστορία. Μπορεί να δυσκολεύεται εντός των συνόρων αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Εχει άριστη παράδοση στη Γαλλία, έχει τον Ζιρού που όταν βρίσκει την Παρί… αφηνιάζει και έχει και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται άριστα τους χώρους.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα αρκετά το διπλό. Τα πάντα όμως τα κρίνει η απόδοση στο στοίχημα. Για να ποντάρω θα ήθελα κάτι σε 4.50 με 5.00, στο 4.00 που βρίσκεται τώρα θα το αφήσω, κρατώντας το over, που θεωρώ επίσης εξαιρετικά πιθανό.
Η συνέχεια του άρθρου στο kingbet.net
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα