Καινούργιο ταξίδι

Gazzetta team
Καινούργιο ταξίδι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκου Χάννα από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Οι Ισλανδοί ανοίγουν πανιά στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, ζητώντας μια Οδύσσεια από την αρχή και Ιθάκη τα γήπεδα της Ρωσίας! Τοποθετήθηκαν στο ίδιο γκρουπ με Κροατία και Τουρκία που κοντράρονται στο άδειο λόγω τιμωρίας «Μάξιμιρ».
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο όμιλος των… κεκλεισμένων! Στην πρεμιέρα του, τόσο το Κροατία - Τουρκία, όσο και το Ουκρανία - Ισλανδία θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν παραπτώματα από την προηγούμενη προκριματική φάση.
Στο Ολιμπίνσκι, η Ισλανδία εκκινεί μια νέα… περιπέτεια, μετά από αυτή του Euro 2016 στη Γαλλία, όταν, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, έφτασε ως τον προημιτελικό. Και μάλιστα κάνοντας μπόλικο θόρυβο, αφού άντεξε στο γκρουπ με Πορτογαλία, Αυστρία, Ουγγαρία και στους «16» πήρε το σκαλπ της Αγγλίας, για να γίνει μία από τις εκπλήξεις της τελικής φάσης. To ταξίδι σταμάτησε από την Γαλλία στους «8», ωστόσο η πορεία της σκόρπισε ενθουσιασμό και ελπίδα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Ο Λαρς Λάκερσμπαγκ δεν βρίσκεται πια στον πάγκο της, ωστόσο τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος βοηθός του. Ο Χέιμις Χάλγκριμσον δεν άλλαξε κάτι στο ρόστερ, ενώ δεδομένα θα μείνει πιστός στην επιτυχημένη συνταγή του προκατόχου του.
Παντελώς αντίθετη πορεία και εκ διαμέτρου αντίθετο μομέντουμ στην Ουκρανία. Επίσης έφτασε στα τελικά της Γαλλίας, όμως με τρεις ήττες και κανένα γκολ σε 270 αγωνιστικά λεπτά, επέστρεψε μάλλον ταπεινωμένη σπίτι. Ο κόουτς Φομένκο πλήρωσε το μάρμαρο της αποτυχίας και ο Αντρέι Σεβτσένκο ανέλαβε την τύχη της. Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, το τοτέμ της σύγχρονης εποχής στην Ουκρανία καλείται να δημιουργήσει ξανά χημεία και αγωνιστικό πλάνο, σε ένα ρόστερ που διαθέτει ποιότητα. Βέβαια, με βάση ό,τι είδαμε στο Euro, μόνο φαβορί δεν είναι απόψε κόντρα σε ένα σύνολο που είχε άγνοια κινδύνου και πλέον παίζει με τον αέρα μιας ομάδας που κατέγραψε επιτυχημένη πορεία στην τελευταία παρουσία της. Σκέψεις για διπλό «ξερό» έγιναν, ωστόσο επιλέχτηκε εν τέλει το σημείο με κάλυψη, αφού και το Χ θα συνιστά καλό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους που δεν πρόκειται να πάρουν αλόγιστα ρίσκα.
Η συνέχεια στο bxpbet.com
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα