Η θεωρία και η πράξη

Gazzetta team
Η θεωρία και η πράξη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ! Το καλό με τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν είναι ότι είσαι υποψιασμένος πως μπορούν να γίνουν... ομορφιές. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είσαι υποψιασμένος, οφείλεις να κινηθείς ανάλογα. Αν πέσεις με τα μούτρα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τα φας κιόλας (τα μούτρα σου), αν κάνεις υπομονή και είσαι προσεκτικός, προφανώς τα μούτρα σου θα τα γλιτώσεις (προς το παρόν τουλάχιστον!).
Το λέμε συνέχεια, κάτι σαν πλύση εγκεφάλου είναι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, χίλιες φορές όμως να είμαστε εμείς οι... γραφικοί παρά να σας παρασέρνουμε σε λάθος μονοπάτια. Ολα αυτά, ως πρόλογος για τα προηγούμενα Σ/Κ. Παίξαμε, αλλά παίξαμε χαλαρά. Οταν βλέπεις ότι η πλειοψηφία των ομάδων ακόμα ψάχνεται, δεν έχει στρώσει, είναι ανέτοιμες, για ποιό λόγο να βάλεις σοβαρά λεφτά πάνω τους; Ο μαραθώνιος ναι μεν ξεκίνησε, αλλά ακόμα δεν είμαστε ούτε στα 200 μέτρα. Υπομονή, λοιπόν, όπως γράφει και ο Βασίλης στην σημερινή KingBet, η υπομονή είναι αρετή.
Η Μόρκαμ έδωσε ξανά το κατιτίς, ίσα ίσα για να κρατιόμαστε σε ισορροπία. Ενα στα δύο πέρασε, βγήκε ένα μικρό κέρδος. Αν πέρναγε και το δεύτερο θα είχαμε καλό κέρδος, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα για τις ομάδες. Βάσει αυτών θα κινηθούμε μέσα στη σεζόν, μπορεί να μην της φαίνεται, αλλά είναι μια... σημαντική περίοδος αυτή, προκειμένου να βγουν τα σωστά συμπεράσματα.
Και αφού είπαμε αυτά που έπρεπε για τα όσα έγιναν, πάμε να δούμε τα φρέσκα. Θα δείτε ότι υπάρχει σύνδεση. Πρώτη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Αρχικά έχουμε φιλικά, στη συνέχεια έχουμε προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτη αγωνιστική στην ευρωπαϊκή ζώνη, θα τα δούμε αυτά όταν έρθει η ώρα (Παρασκευή-Σάββατο).
Εκτός από Εθνικές ομάδες, έχουμε και Λιγκ Τρόφι μεσοβδόμαδα. Μέχρι και πέρσι, αυτό που ξέραμε για το Λιγκ Τρόφι είναι ότι έπαιρναν μέρος οι ομάδες της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2. Τα ζευγάρια ήταν νοκ άουτ, έβγαιναν με γεωγραφικά κριτήρια, καταλήγαμε σε έναν τελικό στο «Γουέμπλεϊ». Ουσιαστικά, αυτό ήταν και το κίνητρο: το να παίξεις στο «Γουέμπλεϊ».
Πλέον, ό,τι γνωρίζατε για το Λιγκ Τρόφι, ξεχάστε το. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να βάλουν στο... χορό και 16 ομάδες U23 από συλλόγους που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ. Εφτιαξαν ομίλους (16 γκρουπ των 4 ομάδων, πάλι με γεωγραφικά κριτήρια), από τον κάθε όμιλο θα περάσουν στα νοκ άουτ οι δύο πρώτες. Οι αντιδράσεις των ομάδων πολλές. Σοβαρές αντιδράσεις και από τον κόσμο, που ετοιμάζεται να μποϊκοτάρει τα ματς.
Για να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μεγαλύτερα έσοδα για τους συλλόγους. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη ανακοίνωση... πέρασε και δεν ακούμπησε από τα αφτιά των ομάδων. Από κει και πέρα, ισχύουν οι κανονισμοί που υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια. Οι ομάδες της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2 είναι αναγκασμένες να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον 5 βασικούς (βασικοί λογίζονται εκείνοι που ξεκίνησαν στο τελευταίο ή εκείνοι που έχουν ως τώρα τις περισσότερες συμμετοχές), που σημαίνει ότι το ροτέισον αναγκαστικά θα είναι περιορισμένο. Από την άλλη, οι ομάδες U23 πρέπει να έχουν τουλάχιστον 6 παίκτες κάτω από 21 και μόλις τρεις πάνω από 23. Εννοείται, ότι μπορούν να βάλουν και παίκτες της πρώτης ομάδας...
Παρένθεση για τις ομάδες U23. Από φέτος δημιουργήθηκε πρωτάθλημα για κάποιες από τις δεύτερες ομάδες συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Είναι η 1η κατηγορία Πρέμιερ Λιγκ 2 και η 2η κατηγορία Πρέμιερ Λιγκ 2. Η κάθε κατηγορία αποτελείται από 12 ομάδες. Ο πρώτος της 1ης κατηγορίας παίρνει το πρωτάθλημα και οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται. Αντίστοιχα, ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι της 2ης κατηγορίας, ενώ δεν υποβιβάζεται κανείς.
Και πάμε στο παρασύνθημα. Παίζουμε κάτι; Αξίζει να παίξουμε κάτι; Αν ρίξετε μια ματιά στα σετ αποδόσεων ή στα μακροχρόνια στοιχήματα του Τρόφι, θα δείτε ότι ακόμα και οι μπουκ είναι μπερδεμένοι. Για να είμαι ειλικρινής, ψάχτηκα αρκετά χθες. Προσπάθησα να βγάλω μια άκρη με αυτές τις U23, να δω πώς ξεκίνησαν τη σεζόν τους, πώς θα κατέβουν, τι απουσίες θα έχουν, κ.λπ. Το συμπέρασμα; Μακριά κι αγαπημένοι!
Καταρχάς η ενημέρωση είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Πέρα από μια πολύ απλή προαναγγελία των αγώνων, τίποτα ιδιαίτερο. Οταν μπαίνεις στον τοπικό Τύπου και βλέπεις απλά μια αναφορά και τίποτα περισσότερο, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι περισσότερες από τις U23 που θα συμμετέχουν στο Λιγκ Τρόφι, έχουν σήμερα πολλές απουσίες διεθνών. Λείπουν πολλοί με τις Εθνικές U23, U21, U19 Αγγλίας, Σκωτίας, Ιρλανδίας, Ουαλίας, κ.λπ. Πολλές θα βάλουν αρκετούς παίκτες από τις πρώτες ομάδες (π.χ. Μπράιτον). Αλλά, πείτε μου εσείς: πως διάολο να βρούμε άκρη με τα πιτσιρίκια; Εικόνα δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε με τόσες απουσίες διεθνών, η –όποια- εικόνα αλλοιώνεται. Για να μιλήσω προσωπικά, πολλές φορές (στα social media), τυχαία, πέφτουν στα μάτια μου στιγμιότυπα από αγώνες U23 και ρίχνω μια ματιά. Οπως και σε ειδησούλες που βγαίνουν μια στο τόσο.
Αρκεί αυτό για να βγάλω συμπεράσματα, να προτείνω και να ποντάρω τα χρήματά μου; Σε καμία περίπτωση. Σε ότι αφορά τις ομάδες της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2, μπορεί προφανώς να υπάρχει καλύτερη εικόνα, όμως όταν οι ίδιοι οι προπονητές απαξιώνουν με δηλώσεις τους τη διοργάνωση, για ποιό λόγο να μπλέξω εγώ; Μη μπερδεύεστε, δεν είναι Λιγκ Καπ ή Κύπελλο. Εκεί μπορούμε να ψυχολογήσουμε ομάδες, να σκανάρουμε πιο εύκολα φιλοσοφίες προπονητών (για το πόσο θέλουν να προχωρήσουν ή όχι, στην εκάστοτε διοργάνωση), έχουμε από κάπου να πιαστούμε. Τώρα, ειδικά από τη στιγμή που οι κανονισμοί για το ροτέισον είναι αυστηροί, πραγματικά είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα.
Αύγουστο μήνα, όταν ακόμα δεν έχουμε βρει ρυθμό, όταν ακόμα οι ίδιες οι ομάδες ψάχνονται, δεν έχω καμία διάθεση και δεν υπάρχει και κανένας ιδιαίτερος λόγος να μπω στη διαδικασία. Κοιτάζοντας το πρόγραμμα, προφανώς κύκλωσα κάποια σημεία. Είναι μια κίνηση που μετά από τόσα χρόνια, την κάνει μόνο του το χέρι μου (γέλια!). Τα είδα λίγο παραπάνω, συμπεράσματα όμως δεν μπόρεσα να βγάλω και έκανα πίσω.
Η συνέχεια στο betsellers.com
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα