Απαράλλαχτο το μοτίβο...

Gazzetta team
Απαράλλαχτο το μοτίβο...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Billara από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οπως είπε και ο Μάκης, το παλέψαμε (-νε, οι ομαδούλες) αλλά δεν έκατσε. No problem. 4αρια και 7αρια κι 8αρια παίξαμε. Η μιά το πήγε στην παράταση, η άλλη έπεσε στο 85΄, δείγμα ότι οι αποδόσεις μόνο αλήθεια δεν έλεγαν. Και τέσσερις της Premier αποχαιρέτησαν...

Κατά τα άλλα, έσκασαν “κουλά” στο σεντόνι και στο Europa, μιά χαρά έκανα που δεν ασχολήθηκα. Ξέρετε, τα λέμε χρόνια, πολλοί μας περνάνε γραφικούς. Εδώ στο Betsellers όταν δεν ξέρουμε, δεν παίζουμε. Τοοόσο απλό όσο ακούγεται. Και σαφώς πιό έντιμο από το να αρχίσουμε να αμολάμε παρολιά και ψείρες και overάκια και να'χαμε να λέγαμε. Αμα θέλουμε να γεμίζουμε χώρο και στήλες κάθε μέρα, είναι πανεύκολο. Αλλά δεν είναι στοίχημα. Δεν είναι...χαβαλές το no bet, δεν είναι χαβαλές να λες “πάσο γιατί δεν ξέρω, δεν έχω δει τις ομάδες, δεν έχουν καν 5-6 ματς να ξέρω τι ψάρια πιάνουν”. Ούτε είναι χαβαλές να πετάς ακόμα και το 5ευρω.

Γι αυτό λοιπόν, παίζουμε με την ίδια τακτική τέτοια εποχή. Τέλη Αυγούστου, κρίσιμη εβδομάδα, χθες-προχθές είχαμε κληρώσεις, Τετάρτη τελειώνουν οι μεταγραφές και σκεφτείτε το λίγο. Καλούμαστε να ρίξουμε εμείς βάρος στα αποτελέσματα (παίζοντας) ενώ οι ίδιες οι ομάδες έχουν το βάρος τους αλλού. Ξέρετε τι λέει το 90% των προπονητών σήμερα-αύριο; “Να φύγει η αγωνιστική, να οργανωθούμε, να κλείσουμε τις τρύπες και να διώξουμε τη σαβούρα, να ολοκληρώσουμε ρόστερ, να πάμε σε διακοπή-δουλειά-μοντάρισμα και να είμαστε έτοιμοι για μαραθώνιο 10/9 που ξαναρχίζουμε”. Ενα....μισό μηδέν θέλουνε σήμερα-αύριο και αν το πάρουν είναι μιά χαρά. Αλλού είναι το μυαλό τους. Στο εννιάμηνο που έρχεται και αν δεν κάνουν καλά κουμάντα τώρα, κάηκαν. Κοίταγα λίγο τις μεταγραφές. Πανικός. Ονόματα επί ονομάτων. Σε όλα τα επίπεδα. Τώρα... τρέχουμε δηλαδή.
Γι αυτό λοιπόν, λάου λάου. Σβηστοί. Γιά καλό είναι. Λίγη υπομονή, καραούλι, θα έρθει σύντομα η ώρα που θα ορμήσουμε. Οταν πρέπει, όχι επειδή ...δεν κρατιόμαστε.
Τι έχουμε λοιπόν; Δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο (τρίτο, αλλά δεύτερο από τότε που άνοιξα “επίσημα” τη σαιζόν), θα παίξω μόνο εγγλέζικα. Ναι, είδα λίγο Φράιμπουργκ, είδα λίγο Ρεν, είδα λίγο Γκο Αχέντ Ιγκλς, είδα λίγο Σεβίλλη, δεν παίζω. Ανέφερα μερικές γιά να δείτε ότι αυτή την εποχή ασχολούμαι με τα εκτός Αγγλίας μπορεί και...περισσότερο από την υπόλοιπη σαιζόν. Απλά δεν τις παίζω, τις μελετάω. Οι εγγλέζες έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους άρα καλύτερο δείγμα (4 πρωταθλήματος και 2 Λιγκ Καπ), τις ξέρουμε και καλύτερα, μοιραίο είναι να στρεφόμαστε εκεί.
Να μην τα πολυλογώ, επειδή και το πρόγραμμα είναι κακό, έχω ήδη αποφασίσει! Μίντλεσμπρο (3.10), Πρέστον (3.90), Νορθάμπτον (2.90), Γουλβς (3.40), Μόρκαμ (4.33), Στιβενέιτζ (3.80), Πλίμουθ (2.90) είναι αυτές που μπήκαν στο στόχαστρο εξ' αρχής. Πολύ λίγες και...καμιά δεν τρελλαίνει. Ήδη από αυτή την αρχική διαλογή έσβησα Πρέστον (έπεσε), Γουλβς (έπεσε), Στιβενέιτζ (δεν είναι κι αμάν-αμάν, μέτρια ομάδα).
Η συνέχεια στο betsellers.com

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα