Και τώρα… τρέχουν

Gazzetta team
Και τώρα… τρέχουν

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκου Χάννα στο bxpbet.com

Την ώρα που ο Σάριτς κατέβαζε το γενικό στον Γκασόλ και η Κροατία έριχνε στο καναβάτσο την Ισπανία, πλην της «φούρια ρόχα», ακόμα ένα μπασκετικό έθνος βυθιζόταν στον προβληματισμό.

Οι διοργανωτές Βραζιλιάνοι ήθελαν όσο… τίποτα μια νίκη των Ισπανών προχτές, περιμένοντας να τους βρουν σε κατάσταση σχετικής ευφορίας για να τους βάλουν δύσκολα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αντ’ αυτού, οι Πρωταθλητές Ευρώπης είδαν την Κροατία να τους στερεί μια νίκη στην πρεμιέρα κι όσο κι αν είναι νωρίς, το ματς απόψε μετατράπηκε σε «τελικό».

Πρωτίστως βαθμολογικά, αφού ενδεχόμενο 0-2 θα φέρει και τις δύο ομάδες με την πλάτη στον τοίχο. Ειδικά οι Ισπανοί, θα χρειαστούν στην πορεία 4 νίκες και συνδυασμό για να αποφύγουν το σταύρωμα με τις ΗΠΑ στους «8», κάτι που δεδομένα ουδείς θέλει να σκέφτεται. Στην πρεμιέρα, Γκασόλ και Μίροτιτς έσωσαν τα… προσχήματα, την ώρα που η περιφερειακή γραμμή μετατράπηκε σε «μαύρη τρύπα». Ο Ναβάρο δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του ματς, κάτι που ισχύει και για τους Ρούντι, Ρούμπιο που σε συνδυασμό με την -περιέργως- μη συμμετοχή του Καλντερόν στρίμωξαν την Ισπανία στα σχοινιά.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και τις προτάσεις του Μάρκου Χάννα στο bxpbet.com

 

Τελευταία Νέα