Οι ταύροι και ο Ζε Λουίς

Gazzetta team
Οι ταύροι και ο Ζε Λουίς

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη στο kingbet.net.

Αλλαγή προπονητή, λοιπόν, στη Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Αλένιτσεβ να πληρώνει τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από την ΑΕΚ Λάρνακας. Για να λέμε την αλήθεια, το φταίξιμο δεν ήταν δικό του, καθώς οι παίκτες του εμφανίστηκαν με υπεροπτική διάθεση και το πλήρωσαν. Τώρα, προσωρινά έχει αναλάβει ο Μάσιμο Καρέρα στη θέση του και κανένας δεν ξέρει τι να περιμένει από το παιχνίδι με την Κρίλια.

Με τις αποδόσεις να μην ικανοποιούν και μοναδική αξιόλογη περίπτωση το under το άφησα στην άκρη, καθώς κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες. Αποφάσισα, όμως, να στηρίξω τον Ζε Λουίς. Ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν έχει σκοράρει ακόμα και είναι θέμα χρόνου να το κάνει. Η Κρίλια έδειξε πρόβλημα, όταν η Τέρεκ πατούσε περιοχή στην πρεμιέρα, το να σκοράρει πρώτος ο Ζε Λουίς πληρώνει καλά και δεν μου φάνηκε άσχημη επιλογή.

Στο άλλο ματς της ημέρας στη Ρωσία η φορμαρισμένη Κρασνοντάρ υποδέχεται την Τέρεκ Γκρόζνι. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους ταύρους, καθώς οι Τσετσένοι ξέρουν να αμύνονται, όμως ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Δεν είναι ψηλά, οπότε αποφάσισα να ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Κόκονοβ ανεβάζουν ρυθμό στην επανάληψη στα πρώτα ματς της σεζόν (εξαίρεση ο επαναληπτικός με την Μπιρκιρκάρα, όπου όμως έπαιξε με τα δεύτερα). Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απορροφήσουν την πίεση στο πρώτο μέρος, όμως δύσκολα θα τα καταφέρουν στο δεύτερο. Και εδώ υπάρχει η επιλογή για σκόρερ. Η Τέρεκ έδειξε ότι έχει πρόβλημα στον αέρα στην πρεμιέρα με την Κρίλια και ο εξαιρετικός στα στημένα Γκράνκβιστ είναι πάντα επικίνδυνος. Και πληρώνει πολύ καλά.

Η συνέχεια του κειμένου και οι προτάσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη στο kingbet.net

 

Τελευταία Νέα