Εχασε, έμαθε ;

Gazzetta team
Εχασε, έμαθε ;

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μετά την αποχώρησή του από την Νέα Υόρκη Σίτι, ο Τζέισον Κράις ανέλαβε το Ορλάντο, με στόχο να καταφέρει αυτό που δεν έκανε στην προηγούμενη ομάδα του. Να την ανεβάσει επίπεδο και να την οδηγήσει στα πλέι οφ.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Σολτ Λέικ, στο οποίο βρισκόταν πριν αναλάβει τις τύχες της Σίτι και η επιθετική φιλοσοφία που έχει σαν προπονητής, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την διοίκηση ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Οουεν Κόιλ. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο είναι θετική αυτή η αλλαγή. Σήμερα πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Νιου Ινγκλαντ και οι προϋποθέσεις μοιάζουν θετικές για αυτόν και κατά συνέπεια για την ομάδα.
Ο Βραζιλιάνος σταρ, Κακά – που στηρίζει την επιλογή του Κράις - ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα (στο τελευταίο μπήκε σαν αλλαγή και άλλαξε την ροή της αναμέτρησης), ενώ η Νιου Ινγκλαντ υστερεί στα εκτός έδρας ματς (1-4-5), όπου συνήθως επιλέγει να έχει παθητικό ρόλο.
Από τους χαρισματικούς σκόρερ της κατηγορίας είναι ο Κρις Γουοντολόφσκι, με την απόδοση του 33χρονου φορ να αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του, το Σαν Χοσέ. Ο διεθνής φορ των ΗΠΑ δεν έχει βρει δίχτυα μόνο απέναντι σε μία ομάδα στην καριέρα του, το Χιούστον, από το οποίο φιλοξενείται σήμερα ο σύλλογος της Καλιφόρνια.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα