Είμαστε ανθρακωρύχοι!

Gazzetta team
Είμαστε ανθρακωρύχοι!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιώργου Φίλιππου Βακόνδιου από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Αυτό είναι το σλόγκαν της επίσημης σελίδας των Μινέρος στο facebook, από εκεί απέσπασα και τη φωτογραφία που συνοδεύει το σημερινό κείμενο. Μιλάμε πάντα για την ομάδα της μεξικάνικης Λίγκα Ασένσο, ήτοι της Β Κατηγορίας της χώρας.
Η δεύτερη αγωνιστική της Λίγκα Ασένσο είναι προ των πυλών, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε. Μινέρος – Σιμαρόνες, Ατλάντε – Κορεκαμίνος, Μουρσιέλαγος – Πότρος τα ζευγάρια. Να πω την αμαρτία μου, άσους βλέπω. Ωστόσο, σαν βασική πρόταση θα κρατήσω μόνο τον πρώτο. Οι Μινέρος ενισχύθηκαν και φέτος, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θα διεκδικήσουν και πάλι θέση ανόδου.

Υπενθυμίζω εδώ ότι ο πρωταθλητής (μέσω Λιγκίγια βέβαια) Απερτούρα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Κλαουσούρα (πάλι μέσω Λιγκίγια) για μία θέση στην Πριμέρα. Πέρυσι, Χουάρες και Νεκάξα ήταν οι δυο νικήτριες των τουρνουά, με τη δεύτερη, μετά από διπλό τελικό να εξασφαλίζει την άνοδο.
Μόνο εύκολο, δηλαδή, δεν είναι το έργο των Μινέρος (=ανθρακωρύχοι στα ελληνικά), αλλά η ποιότητα ξεχειλίζει στο ρόστερ. Στην πρεμιέρα, άλωσαν την έδρα της Χουάρες, μία από τις ισχυρότερες της κατηγορίας. Απέναντί τους απόψε θα βρουν τους Σιμαρόνες (=αγριοπρόβατα στα ελληνικά), ομάδα που είναι χαμηλότερου επιπέδου και εκτός της πολιτείας της Σονόρα χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Θεωρώ ότι αν το παιχνίδι διεξαγόταν μετά από 10 αγωνιστικές, ο άσος θα προσφερόταν σε σαφώς χαμηλότερη απόδοση.

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Liga MX
Οσον αφορά την Πριμέρα, τη Λίγκα όπως την λένε οι Μεξικανοί, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το αποψινό ματς Βερακρούς – Σάντος. Αν ρίξετε μία ματιά στο προσφερόμενο σετ αποδόσεων θα δείτε την απόλυτη ισορροπία και νομίζω ότι οι εταιρείες δεν έχουν άδικο. Στο live, μπορεί να υπάρξει κάποια ευκαιρία. Αύριο, το κυρίως μενού με επτά αναμετρήσεις μας προσφέρει συγκινήσεις, αλλά δεν θα έλεγα σπουδαίες επιλογές. Στο παιχνίδι μου μπήκαν τα over σε Τσιάπας – Πατσούκα και Κρους Ασούλ – Πούμας. Αμφότερα εμπεριέχουν ομάδες που δεν ξέρουν να παίζουν αμυντικά και αναζητούν το γκολ με κάθε τρόπο.
Η συνέχεια στην kingbet.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα