Τα φιλαράκια

Gazzetta team
Τα φιλαράκια

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωποι στην MLS Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φρανκ Λάμπαρντ, που έχουν συνυπάρξει για πολλά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει καταφέρει να κάνει από πέρσι αισθητή την παρουσία του στην ομάδα του Καναδά, με τον Λάμπαρντ μόλις πριν από λίγο καιρό να καταφέρνει να δείξει την αξία του στην Νέα Υόρκη Σίτι, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και έχοντας ουσιαστικό ρόλο στην ανοδική πορεία της ομάδας του τον τελευταίο μήνα. Οπως ανέφερε σχετικά με το γεγονός πως θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά ο πρώην διεθνής Αγγλος μέσος: «Ο Ντρογκμπά είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου από το ποδόσφαιρο. Ηταν απόλαυση να παίζω μαζί του. Είναι ένας τζέντλεμαν και ηγέτης στα αποδυτήρια».
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ο Ντιντιέ Ντρογκπά απουσίασε στο μεταξύ από τα δύο τελευταία ματς των Καναδών, όπως προανήγγειλε όμως μέσω δηλώσεών του από την προηγούμενη εβδομάδα - βάζοντας παράλληλα τέλος στην φημολογία που τον ήθελε να παίρνει μετεγγραφή σε σύλλογο της Τουρκίας - θα βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα. Στην 11άδα επιστρέφει και ο έτερος φορ, Ντομινίκ Οντούρο (πήρε ανάσες στο τελευταίο), τους οποίους και θα πλαισιώσει ο μεγάλος σε προσφορά Νάτσο Πιάτι (17 συμ./11 γκολ). Η επιστροφή του Ιβοριανού επιθετικού στο αρχικό σχήμα του Μόντρεαλ, ο παράγοντας έδρα και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να «ξεφουσκώνουν» αγωνιστικά στο τελευταίο, με οδηγούν στον άσο.
Σε μία πολύ σημαντική απόκτηση παίκτη προχώρησε η Ουάσινγκτον, του Λόιντ Σαμ από τους Ρέντμπουλς. Εκπληξη στα μάτια μου η παραχώρησή του από την ομάδα της Νέας Υόρκης, αφού ήταν βασικό και ουσιαστικά αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Πέρσι πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν (10 γκολ) ενώ και φέτος είχε βοηθήσει σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι (4 ασίστ), που είναι και το χαρακτηριστικό του σαν παίκτης. Η τελική πάσα είναι αυτή που έλλειψε μέχρι στιγμής από την Ουάσινγκτον και με δεδομένο πως οι επιθετικοί του είναι περιοχής, αναμένεται να βοηθηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις σέντρες του.
Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Η ομάδα της πρωτεύουσας φιλοξενείται από το Κολόμπους, το οποίο βρίσκει μπροστά του την άδικη αποχώρηση του Κέι Καμαρά, αφού η «πέτρα του σκανδάλου», Φεντερίκο Ιγκουαΐν, τραυματίστηκε.
Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν φραστικό επειδόσιο κατά τη διάρκεια αγώνα και ο Καμαρά (άδικα κατ εμέ) το πλήρωσε με ανταλλαγή. Η απουσία του Ιγκουαΐν φάνηκε και στο τελευταίο χρονικά ματς (1-1 με το ελλιπές Τορόντο), αφού δυσκολεύτηκε πάρα πολύ δημιουργικά και αμυντικά εξακολουθεί να είναι αναξιόπιστο. Τεράστια η απόδοση του διπλού (τουλάχιστον τετραπλασιασμού) σε μία έδρα μάλιστα που δεν είναι φόβητρο φέτος, θα πάρω το ρίσκο και θα το αγοράσω.
Η συνέχεια στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα