Εμπιστοσύνη στις έδρες

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Εμπιστοσύνη στις έδρες

Εμπιστοσύνη στις έδρες

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.  

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
 
Δυάδα από Εσθονία και Αμερική στις σημερινές επιλογές
 
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
 
 
Αρκετά πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Αμερική κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να υπάρξει εικόνα και ως εκ τούτου άποψη για τις συγκεκριμένες ομάδες. Βάσει αυτού στρέφομαι σε πρωταθλήματα που βρίσκονται εδώ και καιρό σε εξέλιξη.
 
Ακολουθήστε μας στο Twitter
 

Στην Εσθονία, η Σιλαμάε Κάλεφ υποδέχεται την ουραγό Ράκβερε που δείχνει ανήμπορη να ακολουθήσει το ρυθμό των υπολοίπων ομάδων. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 56 γκολ παθητικό ενώ και στο επιθετικό κομμάτι δεν τα πηγαίνει καλύτερα, έχοντας βρει δίχτυα μόλις 9 φορές. Η Σιλαμάε από πλευράς της, εσχάτως βρίσκει τα πατήματά της, με όπλο την αμυντική της συνοχή. Εχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε πιο πρόσφατα και βάσει αυτού ο συνδυασμός άσου και no goal μπορεί να αποτελέσει καλή επιλογή.
 
Η συνέχεια στο bxpbet.com
 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Ακολουθήστε μας στο Instagram
 

Instagram

 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Best of internet