Η «πράσινη στρατιά» προελαύνει

Gazzetta team
Η «πράσινη στρατιά» προελαύνει

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Απόψε ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Euro, με τρεις αναμετρήσεις που σηκώνουν κουβέντα.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έως τώρα, δεν μπορώ να πω ότι μου έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη κάποιο αποτέλεσμα. Προσέξτε μιλάω για αποτελέσματα και όχι εμφανίσεις. Οσον αφορά τα σημερινά ματς, διαφωνώ με τον τεράστιο φαβοριτισμό του Βελγίου απέναντι στην Ιρλανδία. Το... πείραμα του Βίλμοτς στην πρεμιέρα απέτυχε παταγωδώς, πρόσθεσε έξτρα άγχος στους παίκτες (σε ενδεχόμενο ήττας μπλέκει άσχημα) και δεν γνωρίζω τι θα δούμε σήμερα. Οπότε αυτομάτως αναιρείται το 1.75 του άσου.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Στον αντίποδα, το σύνολο του Μάρτιν Ο'Νιλ παρότι άγγιξε το τέλειο κόντρα στη Σουηδία, δεν κέρδισε εξαιτίας μίας στιγμιαίας αδράνειας. Αγωνιστικά με πείθει περισσότερο η Ιρλανδία, ενώ το γεγονός ότι δεν ξέρω τι να περιμένω από τον Βίλμοτς, με προδιαθέτει αρνητικά. Νομίζω πως το σετ αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και θα πάρω το ρίσκο, ποντάροντας στους αγαπημένους μου Ιρλανδούς.

Η συνέχεια στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα