Σύστημα τριών επιλογών

Gazzetta team
Σύστημα τριών επιλογών

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπαίνει από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς με τρία ματς ανά ημέρα να διεξάγονται.
Συνέχεια στον πρώτο όμιλο, με τις Ελβετία και Αλβανία να ανοίγουν το σημερινό μενού. Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες το συγκεκριμένο, λόγω και των σχέσεων των δύο χωρών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως οι αδερφοί Τσάκα θα τεθούν αντιμέτωποι. Ο μεν Ταουλάντ, που αγωνίζεται στη Βασιλεία συμμετέχει με τα χρώματα της Αλβανίας ενώ ο Γκρανίτ που πήρε πρόσφατα μεταγραφή από την Γκλάχντμπαχ στην Αρσεναλ, θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελβετίας. Για πρώτη φορά στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης οι γείτονές μας, σαφέστατα πιο έμπειρο το σύνολο του Πέτκοβιτς, που έχει δηλώσει το «παρών» στις περισσότερες τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και Παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Οι Ελβετοί έχουν την ποιότητα με το μέρος τους, με παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες μίας αναμέτρησης όπως οι Σακίρι και Τσάκα που έχουν τεράστια εμπειρία από δύσκολα ματς. Οι Βαλκάνιοι από την άλλη, γνωρίζουν πως για να πετύχουν κάτι καλό στον όμιλο, θα πρέπει αρχικά να προφυλάξουν την εστία τους, κάτι που φαίνεται να έχει αντιληφθεί και ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας, Ντε Μπιάζι. Το ματς δύσκολα θα «ανοίξει» αλλά οι Ελβετοί μπορούν να εκμεταλλευθούν τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν. Σε αν μη τι άλλο ικανοποιητικές τιμές ο συνδυασμός διπλού και under.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Πάμε και στο απογευματινό ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Ουαλία και Σλοβακία. Αμφότερες είναι πρωτάρες σε EURO και αυτό είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού τους. Κόουλμαν και Κόζακ δεν αναμένεται να πάρουν πολλά ρίσκα αλλά το under βρίσκεται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μπορεί σαν ομάδες να είναι και οι δύο άπειρες, αλλά οι μονάδες που υπάρχουν μπορούν να κάνουν διαφορά. Από τη μία υπάρχουν οι Μπέιλ και Ράμσεϊ που με Ρεάλ και Αρσεναλ που έχουν μάθει να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο ενώ από πλευράς Σλοβάκων, ο αρχηγός Σκρτελ στα στόπερ και ο Χάμσικ της Νάπολι στα χαφ είναι οι βασικοί πυλώνες του συνόλου του Κόζακ. Ματς λεπτών ισορροπιών αλλά αίσθησή μου είναι πως με τους ταχύτατους Στοχ, Μακ και Βάις στην επίθεση, η Σλοβακία μπορεί να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία με μεγαλύτερη ευκολία και να φτάσει στη νίκη.
Η συνέχεια στο bxpbet.com

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα