Για την έκπληξη η Κόστα Ρίκα

Gazzetta team
Για την έκπληξη η Κόστα Ρίκα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Το ματς απέναντι στους διοργανωτές ταιριάζει τακτικά στην ομάδα του Τζόελ Κάμπελ, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» επιθετικό να μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.
Η αλλαγή συστήματος (4-3-3 από 4-4-2) αποδείχθηκε λάθος για τις ΗΠΑ στο εναρκτήριο ματς με την Κολομβία και την ήττα με 2-0. Ενα από τα πολλά λάθη που χρεώνεται ο Γιούργκεν Κλίνσμαν από τον φίλαθλο κόσμο, αφού από την Ομοσπονδία παραμένει στο απυρόβλητο. Ενδεχόμενη μή πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα πιθανόν βέβαια να σημάνει και το τέλος του Γερμανού στην τεχνική ηγεσία, αφού την γλίτωσε δύο φορές μέχρι στιγμής, με την μέτρια παρουσία στο περσινό Γκολντ Καπ αλλά και την μή πρόκριση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017. Η πίεση ήδη υπάρχει μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας του Κόπα Αμέρικα και πλέον η σημερινή αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα έχει χαρακτήρα τελικού.

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Οι ΗΠΑ είναι αναγκασμένες πλέον να ρισκάρουν περισσότερο, αυτό όμως είναι που κάτι ευνοεί αγωνιστικά την Κόστα Ρίκα, η οποία είναι άψογη στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και μπορεί να αξιοποιήσει τους πολλούς χώρους που θα βρει. Τζόελ Κάμπελ και Μπράιαν Ρουίζ θα έχουν περισσότερους διαδρόμους προς την μεγάλη περιοχή και σε συνάρτηση με τα κενά που εμφανίζει η διοργανώτρια στο κέντρο άμυνας, οι πιθανότητες να σκοράρουν είναι αρκετά αυξημένες συγκριτικά με την πρεμιέρα, όπου η Κόστα Ρίκα αγωνίστηκε σχεδόν αποκλειστικά ώστε να μην ηττηθεί. Από την στιγμή πάντως που θα απουσιάζει από το κέντρο άμυνας ο Κενταλ Γουάστον (δίμετρος στόπερ, ικανότατος να καθαρίζει τις μπάλες στην περιοχή) και οι ΗΠΑ θα βάλουν πίεση στην περιοχή της, το πιθανότερο είναι να δεχθεί και γκολ.

Γνωρίζοντας πως το ρίσκο είναι μεγάλο, αφού κοντράρω την διοργανώτρια, κυρίως για την απουσία δημιουργικού μέσου από πλευράς της και επειδή δεν θεωρώ τίποτα ιδιαίτερο σαν προπονητή τον Κλίνσμαν, δύο στοιχήματα θα μπουν στο παιχνίδι μου, το διπλό και το συνδυαστικό διπλό με Over (σε απόδοση 10πλασιασμού).
Η συνέχεια στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα