Τελευταίο δείγμα με γκολ

Gazzetta team
Τελευταίο δείγμα με γκολ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δύο επιλογές από το δυνατό φιλικό της Αγγλίας με την Πορτογαλία στο Λονδίνο σε αποδόσεις διπλασιασμού, αλλά και fun bet ημιχρόνου.
Καλησπέρα σε όλους! Από την τελευταία μέρα του Μαΐου έχουμε να τα πούμε (αποχή για μία ημέρα μόνο) και δεν είπαμε καλό μήνα. Καλό μήνα, λοιπόν, με καλά... μπάνια! Βέβαια, έρχεται ένα γεμάτο αθλητικό καλοκαίρι, τόσο με το Euro και το Copa America, αλλά και με προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ -που μας ενδιαφέρει- αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο. Ωραία όλα αυτά, αλλά πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα.

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Για να είμαι ειλικρινής, όπως βλέπεται και εσείς άλλωστε, οι επιλογές είναι λίγες με το φιλικό στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Αγγλία και την Πορτογαλία, να ξεχωρίζει. Τελευταίο φιλικό για την Αγγλία πριν το Euro και μάλιστα θα είναι μπροστά στο κοινό της. Σε αντίθεση δηλαδή με την Πορτογαλία, η οποία ναι μεν δεν είναι το τελευταίο φιλικό πριν μεταβεί στην Γαλλία (ακολουθεί το... ξεμούδιασμα κόντρα στην Εσθονία) όμως αναμφίβολα είναι το τελευταίο δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος.
Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ομάδας, αλλά και τριών ελληνικών συλλόγων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), δεν θα έχει στη διάθεσή του το «αστέρι» και ηγέτη της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τον Πέπε. Στο τελευταίο δείγμα, λοιπόν, τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να δείξουν καλή εικόνα και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους τους. Καλά επιθετικά, όμως με σοβαρά προβλήματα αμυντικά. Κάτι αντίστοιχο έχει και η Πορτογαλία, η οποία χωρίς τον Πέπε θα παρουσιάσει αδυναμίες στα μετόπισθεν.
Η συνέχεια στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα