Avanti maestri στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Avanti maestri στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Εχουν περάσει σχεδόν 11 μήνες από την ημέρα που έγινε η πρώτη σέντρα για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν. Ηταν η 30ή Ιουνίου του 2015, με… κάτι Φολγκόρε, Κρουσέιντερς και Σάντα Κολόμα, που έμπαιναν στον 1ο προκριματικό γύρο. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, αναδείχθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, απολαύσαμε ωραία μπάλα, πανέμορφα γκολ, ήρθε η ώρα λοιπόν να αναδειχθεί και η κορυφαία ομάδα στη «γηραιά ήπειρο». Ρεάλ – Ατλέτικο, αύριο στο Μιλάνο. Ριμέικ του προπέρσινου τελικού στη Λισσαβώνα, σε ένα εκπληκτικό ματς, με τους «ροχιμπλάνκος» να σφιχταγκαλιάζουν το τρόπαιο επί 92 λεπτά, μέχρι η κεφαλιά του Ράμος να πάει «συστημένη» στη δεξιά γωνία του Κουρτουά. Τη συνέχεια, τη γνωρίζετε…
Αν «πιστέψουμε» τους μπουκ, θα δούμε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί (παρεμπιπτόντως, ο Κοσμάς Παπαϊωάννου έχει ετοιμάσει ένα έξτρα αφιέρωμα με τις αποδόσεις των 15 προηγούμενων τελικών, όπου θα βρείτε πολλά σημαντικά στοιχεία). Αν όμως «διαβάσουμε» τις δηλώσεις, το κλίμα και την ψυχολογία στους δύο μονομάχους, τότε οι… αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Η «βασίλισσα» θέλει το τρόπαιο για να… απομακρυνθεί στη σχετική λίστα από τους διώκτες της (10 έχει, στα 7 η δεύτερη Μίλαν) και να επιβεβαιώσει την ευρωπαϊκή κυριαρχία της, η Ατλέτικο όμως το θέλει πιο πολύ, γιατί -πολύ απλά- δεν το έχει ακουμπήσει ποτέ. Σε μια εξαετία όπου βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί σε Ισπανία (πρωτάθλημα το 2014, Κύπελλο το 2013, Σούπερ Καπ το 2015) και Ευρώπη (Γιουρόπα Λιγκ το 2010 και το 2012, Σούπερ Καπ το 2011 και το 2013), της έχει μείνει «απωθημένο» η κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Αλλά για να την πάρει μαζί της στο «Καλντερόν», πρέπει να… σκοτώσει τη βασίλισσα.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Ενόψει του αυριανού τελικού, η KINGBET παρουσιάζει όλα τα δεδομένα: ρεπορτάζ, στατιστικά, ειδικά στοιχήματα, την πορεία των αντιπάλων προς το «Σαν Σίρο», τις επιδόσεις του διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τις 11άδες και πολλά άλλα, που πρέπει να ξέρετε πριν ποντάρετε. Σε εσάς, απομένει να μελετήσετε σωστά και βάζοντας τη δική σας γνώση (και έμπνευση) να βρείτε το δρόμο προς το ταμείο.

Μπορεί τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων να στρέφονται στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, ωστόσο το κουπόνι του τετραημέρου έχει κι άλλα σημαντικά ματς. Οπως τους τρεις τελικούς των πλέι οφ σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας, την 5η αγωνιστική στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, τα μπαράζ σε Β’ Ιταλίας, Ρωσία, την προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας, τον τελικό Κυπέλλου στην Ελβετία, πολλά διεθνή φιλικά, συν τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα (κλείνει η σεζόν στη Δανία), τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε αναλυτικά στις επόμενες σελίδες. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Μπέιλ, Ισκο και κούπα
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Μια από τα ίδια
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Εισιτήριο παραμονής-ανόδου σε καλή τιμή
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Προκαλούν για κόντρα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): «Ταύροι» σε… υαλοπωλείο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): «Τσόλο» και πήραμε τον τελικό
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις «εμφυλίους»
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Στις φλόγες το «Μεντιτερανέο»
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Στο… ιστορικό «Estadio 23 de Agosto»
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Αντρες έτοιμοι για όλα
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: «Ροντέο» στη Χώρα των Βάσκων
Bαγγέλης Λυκάκης: Το παραμύθι και ο… δράκος
Πάνος Γαρίδης: Το πρώτο βήμα για τον τελικό
Νίκος Μπέλτσος: Τα ρέστα τους
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ξύπνησε ο «γίγαντας»
Μάρκος Xάννα: Ο περήφανος… Χίτσκοκ
Δημήτρης Κοντοές: Δώρο της ΤΣΣΚΑ για το Γιουρόπα Λιγκ
Σταύρος Πραβής: Κρίνεται το σεντόνι!
Χρήστος Στεργίου: Δάκρυα και επεισόδια στη Ζυρίχη
Σταμάτης Δημάκης: Χωρίς Ντέμπσι το Σιάτλ
Γιώργος Πετρίδης: Θρίλερ για εξάδα και παραμονή
Μίλτος Ζωγράφος: Για τη χαρά του παιχνιδιού
Ντενίς Μάρκο: Επιστρέφουν ορεξάτοι
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Ραντεβού με την ιστορία
Τάσος Χαλκιόπουλος: Value το 2.95 της Βιτόρια
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Κρίνεται ο πρωταθλητής στο «Μπανκόμερ»
Χρήστος Χρυσαΐτης: Πολλά γκολ στα δύο ντέρμπι
Πάνος Τασιάς: «Πληγωμένη» στο ντέρμπι η Ρόζενμποργκ
Σταμάτης Σαμαράς: Με βαριά καρδιά
Δημήτρης Σιώρης: Με υπηρεσιακό η Πεκίνο
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα