Τα λάθη πληρώνονται στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Τα λάθη πληρώνονται στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αφού… μοιράσαμε και τα Κύπελλα στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης το περασμένο Σ/Κ, ας αφήσουμε για λίγο διάστημα τα μεγάλα κλαμπ να ηρεμήσουν και να ανασυνταχθούν ενόψει της νέας σεζόν. Οχι, αυτό δεν ισχύει για Ρεάλ και Ατλέτικο, καθώς το ερχόμενο Σάββατο διεκδικούν την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ, στον τελικό του Μιλάνου.
«Και τώρα, τι;», θα αναρωτηθείτε, νομίζοντας, προφανώς, ότι η αγωνιστική δράση σταματάει, μέχρι να ξεκινήσει το EURO. Αλλά δεν είναι έτσι. Γυρίστε στο σαλόνι της εφημερίδας, δείτε πόσα ματς υπάρχουν το ερχόμενο τριήμερο και θα καταλάβετε αμέσως ότι το στοίχημα δεν κάνει παύση ποτέ. Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.

Αντιγράφοντας το σύστημα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την Πέμπτη έχουμε την 4η αγωνιστική στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, «επανάληψη» των χτεσινών ζευγαριών της 3ης στροφής, αλλά σε αντίθετη έδρα. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, σε δύο αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, όλοι δικαιούνται να ελπίζουν…

Πλέι οφ έχει και η Β’ Ιταλίας, με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, το Βέλγιο (ένα ματς απέμεινε για να κλείσει η σεζόν) και η Ρωσία (τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για δύο θέσεις στα σαλόνια της επόμενης περιόδου), ενώ σε πέντε πρωταθλήματα υπάρχει πλήρες πρόγραμμα: στη Β’ Ισπανίας όπου η μάχη της ανόδου έχει ανάψει για τα καλά, σε Ελβετία και Β’ Αυστρίας όπου πέφτει αύριο η αυλαία, στη Δανία όπου διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και στη Φινλανδία όπου Ελσίνκι και Μάριεχαμν καλπάζουν.
Πριν αφήσουμε την Ευρώπη, να τονίσουμε τους τελικούς Κυπέλλου σε Τουρκία (Γαλατά – Φενέρ, για τον οποίο θα βρείτε πολλά στατιστικά στοιχεία και ειδικά στοιχήματα από τον Αντώνη Οικονομίδη), Βουλγαρία (Μοντάνα – ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και Σλοβενία (Τσέλιε – Μάριμπορ), τους αγώνες Κυπέλλου στη Νορβηγίας (για όσους δεν το γνωρίζουν, η διοργάνωση με τις περισσότερες εκπλήξεις, αρκεί να μάθετε ότι πρώτη στη λίστα με τους τροπαιούχους είναι η Οντ, δεύτερη η Φρέντρικσταντ και τρίτη η Ρόζενμποργκ!), συν κάποια σκόρπια ματς από Εσθονία, Λετονία, Λευκορωσία.
Από τον υπόλοιπο κόσμο, σημειώστε τους επαναληπτικούς της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας (ο Δημήτρης Σιώρης ακτινογραφεί όλες τις ομάδες), το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα του Λιμπερταδόρες (Πούμας – Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε), το Κύπελλο Αργεντινής, τη Β’ κατηγορία της Νότιας Κορέας, τους αγώνες από Αμερική, Κολομβία, Μαρόκο και, βέβαια, όλη τη δράση στη Βραζιλία, σε Serie A και Serie B. Ο Τάσος Χαλκιόπουλος μας μεταφέρει πρωτογενές ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ, καθώς μένει εκεί, και αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία της 3ης αγωνιστικής. Για το φινάλε, πέντε φιλικά Εθνικών ομάδων, καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για EURO, Κόπα Αμέρικα και… προκριματικά Μουντιάλ. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή, με Ρεάλ – Ατλέτικο.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Πιο βαρετή, πεθαίνεις
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): No… Φάνη, no money
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Χορτάσαμε παρατάσεις, πάμε για άλλη μία
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Διπλά για πλέι οφ
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Ο Κακά σερβίρει, ο Λαρίν πυροβολεί
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Πολύ δυνατή στην έδρα της η Τσεζένα
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): 4 σερί τρόπαια τα φαβορί στην Τουρκία
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Αγγίζει το όνειρο η Σόντερισκε
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Τριτώνει το κακό για τη Σπέτσια
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Ερχόμαστε…
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Τα είδαμε όλα
Πάνος Γαρίδης: Σημαντικές επιστροφές στην Τσεζένα
Μάρκος Xάννα: Μία σου και μία μου!
Δημήτρης Κοντοές: Ανταγωνιστικό «χώμα» στο ανδρικό ταμπλό
Σταύρος Πραβής: Χωρίς περιθώρια λάθους
Χρήστος Στεργίου: Στο χέρι της Λουγκάνο η παραμονή
Σταμάτης Δημάκης: Με ψυχολογία το Ορλάντο
Γιώργος Πετρίδης: Από θαύματα, άδεια η τσέπη
Μίλτος Ζωγράφος: Με την πλάτη στον τοίχο η Ααλμποργκ
Αντώνης Οικονομίδης: Παρηγοριά στις… άρρωστες!
Ντενίς Μάρκο: Ραντεβού με απουσίες
Γιώργος Κωστομοίρης: Τα ρέστα τους!
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Η «κατάρα» της Τομ Τομσκ
Δημήτρης Λεωνίδης: «Φάιναλ φορ» για την πρώτη θέση
Τάσος Χαλκιόπουλος: «Αγκάθι» το Κόπα Αμέρικα
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Η έδρα κάνει τη διαφορά
Χρήστος Χρυσαΐτης: Για το γόητρο
Πάνος Τασιάς: Κάτι χρωστάει η Οντ
Σταμάτης Σαμαράς: Το ενδιαφέρον στον 2ο όμιλο
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα